Kinderen voor Kinderen brengt Islam-propaganda vindt Wilders

Wilders kijkt op dinsdagavond naar Kinderen voor Kinderen. Zien jullie ‘m zitten? In zijn rood-wit-blauwe pyjama op de bank? En hij heeft iets verschrikkelijks ontdekt. In een liedje uit 1993 wordt 27 keer de islamitische strijdkreet ‘Allah akbar’ geroepen. ‘Islam-propaganda’, vinden PVV-Kamerleden Geert Wilders en Martin Bosma. Ja zeker… Dat vinden ze echt. Wordt die man niet met de dag zieliger? Baklava of rijstevla als inzet van zijn strijd tegen alles wat niet Nederlands is. Kansloze figuur die man…Het liedje gaat over een kind van wie de vader in Nederland woont en de moeder in Marokko. “Allah akbar, Allah akbar, blijf ik hier of blijf ik daar?”, zo begint het refrein.’Allah akbar’ betekent ‘Allah is groot’. De zin is onderdeel van het islamitische gebed, maar wordt ook ‘al veertien eeuwen gebruikt als strijdkreet door de nietsontziende islamitische veroveringslegers’, stellen Wilders en Bosma in Kamervragen die zij woensdag voorlegden aan minister van Cultuur Ronald Plasterk (PvdA).

De twee PVV’ers vragen Plasterk onder meer: “Deelt u de mening dat het wrang is dat miljoenen christenen en ongelovigen in de laatste seconden van hun leven, voordat zij vermoord werden door mohammedanen, deze kreet hoorden en dat dit ‘Allah akbar’ nu als vrolijk wijsje ten gehore wordt gebracht richting de kinderen van Nederland?”

De PVV heeft al eerder Kamervragen gesteld over andere programma’s van de publieke omroep waarin ‘islampropaganda’ zou worden bedreven. Zo was er een Teleac-peuterprogramma waarin werd verteld dat iedereen met het Suikerfeest snoep krijgt. In een ander Teleac-programma, Koekeloere, werd uitgelegd hoe kinderen aan ramadan moeten doen.

Lees ook:Kinderen tot 12 jaar gratis naar musea
Lees ook:Kinderen voor Kinderen zingt tijdens aftrap Koningspelen
Lees ook:Senna en Anna winnaar Junio Songfestival
Lees ook:Ralf wint met Click Clack Junior Songfestival
Lees ook:Kind vervelend? Slaan! En hard ook! (Aldus een dominee…)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kinderen voor Kinderen brengt Islam-propaganda vindt Wilders

  1. Sasha

    Ongelofelijk dit! Als kind zong ik het liedje altijd heel hard mee in de auto. Bijkbaar hoorde ik er iets heel anders in, dan Allah Akhbar…namelijk allaparalapa.
    Zelfs nu als ik luister, hoor ik eigenlijk alleen maar mijn eigen kinderversie, waarvan ik dus altijd gedacht heb dat het zo gezongen werd. En daar wordt dan zoiets grootst van gemaakt???
    Wat een onzin!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>