Meedoen met Kinderen voor Kinderen?

God zeg, dat was vroeger toch echt mijn allergrootste droom… Wat wilde ik graag in Oililykleren bij het leukste kinderkoor van Nederland horen. Helaas, helaas, het uitblijven van vocaal talent deed mijn carriere anders doen verlopen. Misschien mijn dochter? Misschien kan zij de droom van haar moeder waarmaken? Hoe dan ook: de VARA organiseert dit jaar voor de negentiende keer het landelijke Kinderen voor Kinderen Songfestival. Kinderen vanuit het hele land worden daarom weer uitgenodigd om mee te komen zingen, onder voorwaarde dat zij geboren zijn na 1 oktober 1998 en voor 1 oktober 2003. De voorronden beginnen in september en worden op diverse locaties gehouden. Op 26 september en 3 oktober worden de voorronden in Almere gehouden.De deelnemers zingen liedjes uit het bekende ‘Kinderen voor Kinderen’-repertoire. De registratie van de landelijke finale zal door de VARA op televisie worden uitgezonden. De voorronden voor het Kinderen voor Kinderen Songfestival beginnen dit jaar in september. Tijdens deze voorronden – die op verschillende locaties in het land worden gehouden – worden de deelnemers niet alleen op hun zangkwaliteit beoordeeld, maar ook op hun presentatie. Kinderen die worden geselecteerd voor deelname aan de provinciale finales van het Songfestival worden dan begeleid door een band en vocals. De provinciale finales vinden plaats vanaf januari 2011. De winnaars van de provinciale finales plaatsen zich voor de landelijke finale die begin 2011 zal plaatsvinden. De deelnemende kinderen kunnen kiezen uit veertig geselecteerde liedjes uit het ‘Kinderen voor Kinderen’-repertoire. Kinderen die willen deelnemen aan de voorronden van het Kinderen voor Kinderen Songfestival 2010 kunnen alle informatie vinden op kvk.vara.nl.

Lees ook:16 december: finale Kinderen voor Kinderen-songfestival
Lees ook:Junior Songfestival vol kleine talentjes
Lees ook:Senna en Anna winnaar Junio Songfestival
Lees ook:Nederlandse Josje maakt K3 weer compleet
Lees ook:Marcia & Anastacia, mierzoete Russische tweeling wint Junior Songfestival

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Meedoen met Kinderen voor Kinderen?

 1. julia

  ik wil meedoen ik ben fan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!n en ik kan goed zingen

    /   Reply  / 
  1. Cecile Conceicao Santos

   Hoi Julia, ik kan ook goed zingen en (street) dancen en wil ook meedoen aan kinderen voor kinderen. Ik kom je vast nog wel tegen. Groetjes Cecile

     /   Reply  / 
 2. Fleur

  Ik ben fleur en ik ben fan van kinderen voor kinderen
  Ik wil vragen of ik mee kan gaan doen met kinderen voor kinderen

    /   Reply  / 
 3. Fleur

  Hoi daar ben ik weer ik ben fleur van het anderen stukje die ik heb geschreven
  Ik wou nog even zegen dat ik heel goed kan zingen en dansen
  Ik dacht dit moet ik er nog even bij zetten want dit is best belangrijk om te weten

  Groeten Fleur Bloemsaat

    /   Reply  / 
 4. Fleur

  Hoi daar ben ik weer ik ben fleur ken je me nog

  Ik wou nog even zeggen dat ik goed kan zingen en dansen
  Ik dacht dit is misschien verstandig om dit te zeggen

  Groeten fleur Bloemsaat

    /   Reply  / 
 5. milou

  ik wil heeeeeel graag meedoen met kinderen voor kinderen want het lijkt mij heel leuk om op het podium te zingen.

    /   Reply  / 
 6. merel

  ik hou van zingen maar ik wil nog niet mee doen mischien later

    /   Reply  / 
 7. rose

  Hoi ik ben rose ik wel mee doen aan kinderen voor kinderen omdaat ik mooi kan zingen dasen en ik wil Voorde koning zingen dat lijk me vel leuk groet rose

    /   Reply  / 
 8. janessa

  ik ben fan van hun ik kan breakdancen en zingen en ik kan de hupsakee

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>