Kindertassen

10567Het zal je misschien verbazen maar ook kinderen houden ervan modegevoelig te zijn. Mode is nochtans iets waar je als volwassene het idee bij hebt dat het beslist iets van de volwassen wereld is. Niets is minder waar: in de kinderwereld speelt mode misschien nog wel een grotere rol dan daarbuiten. Denk er maar eens over na: wie niet de coole spullen aan heeft die hoort er gewoon niet bij. Ook daarbuiten overigens: kleine kinderen doen nu eenmaal graag mama na.

Breed scala

Een kleine blik werpend op het assortiment bij bijvoorbeeld bagageonline.nl leert je vast al dat er een breed scala aan mogelijkheden is wanneer we het hebben over kindertassen. Dat gaat van praktische rugzakken en schoudertassen, echte reistassen voor kinderen tot echte modieuze girly draagtasjes en soms zitten er zelfs wat stoere designs tussen. Zo geef je je kind toch ook exact wat het zo graag wilt: de mogelijkheid om net als mama helemaal mee te lopen met de fashion trends.

Praktische kant

Maar laten we vooral niet vergeten dat er aan kindertassen ook een leuke, praktische kant aan verbonden is. Een tas is immers toch ook bedoeld om spullen in te vervoeren? Zo kan je kind ook lekker wat handige spulletjes meenemen op reis, naar de klas of gewoon voor tijdens een gezellig familie-uitje. De kindertassen zijn ook vaak bedrukt met de leukste logo’s en. Op reis kan je kind zich bovendien een echt deel van het reisgezelschap voelen met zijn of haar enige echte reiskoffer.

Geen reacties // Reageer