Persoonlijk en speciaal: een zelf bedrukt T-shirt voor de allerkleinsten

Speciaal, origineel, gepersonaliseerd, dat is wat we willen. Geen massaproducten, die zo maar iedereen aan kan schaffen, maar iets wat extra onderscheidend is. Iets met dat unieke ‘speciaal voor mij’-gevoel of een achtergrondverhaal waar we warm voor lopen. Of het nu gaat om telefoonhoesjes, agenda’s, koffiemokken, schilderijen of T-shirts; hoe persoonlijker, hoe leuker.

Geen wonder dat de customized trend op zo veel vlakken wordt doorgevoerd. Zelfs voor de allerkleinsten is het aanbod gepersonaliseerde producten groter dan ooit. Niets fijner ook voor zo’n kleintje om iets herkenbaars bij zich te kunnen dragen.

Van een foto van papa en mama aan de muur van de crèche naar een foto van papa en mama op hun T-shirt! Want bij Reclameland kun je nu volledig naar eigen inzicht kids kleding laten bedrukken. Behalve de kleur van het shirt zijn de grootte en de plek van de afdruk tot in detail te bepalen.

Kies je voor een sfeervolle vakantiefoto of een gezellig verjaardagskiekje? Hoe dan ook wordt het voor de kids een fashionable feest van herkenning!

Geen reacties // Reageer