Dochtertje Trijntje Oosterhuis heet Maël Joni Ronde

Schermafbeelding 2015-12-09 om 14.25.34Trijntje is bevallen! Zo heeft de zangeres vandaag bekendgemaakt via Instagram. “Dinsdag 8 december 2015 om 14:03 uur is onze lieve, mooie, prachtige dochter Maël Joni Ronde geboren. Zusje van Jonas, Marijn en Eljah. We voelen ons trots, uitverkoren en gezegend met de komst van dit meisje”, schrijft Trijntje bij een foto waarop het handje van het pasgeboren meisje is te zien. “We genieten elke seconde van haar pure schoonheid en prille liefde. Bless, Alvin&Trijntje.” Wel lekker dat ze nog even de tijd heeft gehad om haar nagels te doen… ;-) Van harte hoor! Geniet van dit kersverse gezinsgeluk!

Lees ook:Dochter Georgina Verbaan heet Odilia Lilibet
Lees ook:Liefdesbaby voor 42-jarige Trijntje Oosterhuis in aantocht!
Lees ook:Bevallen in een politieauto; weer eens iets anders!
Lees ook:Dochter Sammie voor Katja en Thijs
Lees ook:Tweede dochter voor Nicolette van Dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>