Nooit uitgespeeld met de houten puzzel

De houten puzzel, wie is er niet mee opgegroeid? En nog steeds zijn houten puzzels populair speelgoed. Met de letters van het alfabet, een onderwaterwereld, voertuigen of safari als thema; de kleintjes krijgen er niet snel genoeg van. Niets leuker ook dan op een druilerige zondagochtend op je gemak een puzzeltje te leggen.

Leerzaam is puzzelen bovendien ook. Behalve alles over vormen leren de kids meteen een hele hoop van het betreffende thema en wordt hun woordenschat met wat ouderlijke support spelenderwijs vergroot. Even geen beeldscherm, geen ingebouwde muziek of iets op batterijen, maar gewoon uren speelplezier met deze speelgoedklassieker.

Op zoek naar een leuke puzzel voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar? ToyRunner heeft een keur aan houten puzzels in het assortiment. Van Nijntje en Woezel & Pip voor de allerkleinsten tot 3D bamboe breinpuzzels voor de gevorderden. Neem gauw een kijkje in de uitgebreide online shop waar je puzzels in alle soorten en maten vindt voor leuke prijzen.

Lees ook:Nooit uitgespeeld met de houten puzzel
Lees ook:De Houtwagen heeft het mooiste houten speelgoed!
Lees ook:Leerzame puzzels van Playlab voor de allerkleinsten
Lees ook:Duurzame houten spellen en puzzels voor de allerkleinsten
Lees ook:Beledigd door digital keyboard

Geen reacties // Reageer