Ralf wint met Click Clack Junior Songfestival

Ademloos hebben ze gekeken naar het Junior Songfestival, mijn twee kinderen. En ik moest stemmen op het liedje van Bram, werd me gedwongen. Maar mijn sms ten spijt, het werd Ralf Mackenbach uit Best die won. Daar waren ze het gelukkig ook heel snel mee eens. Zowel de vakjury onder leiding van Jeroen van der Boom als de kinderjury en de kijkers thuis vonden dat Ralf de beste was. Ralf zong in zijn liedje ‘Click Clack’ over zijn grote passie en dat is tapdansen. Hij liet zien het tapdansen uitstekend te beheersen. Voor Ralf is de overwinning een mooi verjaardagscadeau. Zondag viert hij zijn veertiende verjaardag. Hij gaat nu naar het Eurovisie Junior Songfestival, dat op 23 november in Kiev wordt gehouden.

Lees ook:Nederlandse Ralf wint Junior Songfestival
Lees ook:Senna en Anna winnaar Junio Songfestival
Lees ook:Malta wint Junior Songfestival 2013
Lees ook:Marcia & Anastacia, mierzoete Russische tweeling wint Junior Songfestival
Lees ook:Junior Songfestival: Amy, Shelley en Lisa zorgen voor een verlate beddtijd

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Ralf wint met Click Clack Junior Songfestival

 1. SISO

  kutjoch
  bah winnen we eens is het een kakker.

    /   Reply  / 
 2. liaka

  siso: kan je je commentaar ook voor je houden? het is geen ktjoch, wees blij dat hij heeft gewonnen.. nederland heeft voor hem gekozen en wees hem dankbaar dat nl eindelijk na zoveel jaar weer eens won.

    /   Reply  / 
 3. SISO

  Het is mijn mening
  En ik ben m niet dankbaar, want ik vind t songfestival onzin. Trouwens de Nederlanders zou ik dankbaar moeten zijn
  dus houd jij je commentaar maar voor je!

    /   Reply  / 
 4. ralffan

  ralf is super geen kakker en kjoch en nog wat wedde als jij daar staat niet een in de tweede ronden zal komen en als hij veel geld heeft en lijkt op een kakker is hij niet hoor een kakker dan gaat jou dat niks aan dat jij dat niet kan zijn mensen zijn tegenwoorden alleen jaloers he siso ofzo maar ja super gedaan hoor ralf xxxxxxxxx.een grote fan van je …jah iedereen heeft zijn eigen mening ik ook namelijk op jou maar jij hebt de domste mening ooit … maare ruslan,belgie,zweden en armenie waren ook goed maar jah hop hop hop nederland is top

    /   Reply  / 
  1. SISO

   luister idioot ik vind m gewoon stom okee? En scheld me dus niet okee ga maar ergens anders fan zijn! Ik ben toevallig niet fan, ja!

     /   Reply  / 
 5. kitty

  mooi lied beetje lezie achterover dat is me wat te chil wouwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww dat tepe kan je goed wil ik ook hoor et maakt mij niet uit als de mensen over jou praten doe net alsof je hun niet hoort xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx doe je best met alles en die kinderen wing hun denken ook hun zijn stoer maar jij bent de besteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  ralfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ralffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>