Veel bananen eten vergroot de kans op een zoon

Berichtte ik gisteren nog over een manier om een dochter te krijgen, kom ik vandaag met een bericht waarmee je een zoon kunt realiseren. Zo zie je maar: voor elk wat wils op http://kinderspul.blog.nl. Wil je een zoon, prop jezelf dan vol met bananen. Lekker makkelijk, reuze effectief.

Het dieet van vrouwen voor de bevruchting is van invloed op het geslacht van het kind. Nieuw Brits onderzoek heeft daarvoor aanwijzingen geleverd. Zo zouden vrouwen met een flinke eetlust, die veel kaliumrijk voedsel binnenkrijgen, meer kans hebben op een jongen.  De 'tegeltjeswijsheid' dat het eten van bananen de kans op een jongen vergroot, zou dus wel eens een kern van waarheid kunnen bevatten.

De universtiteit van Exeter legde zevenhonderd Britse vrouwen die voor het eerst zwanger waren en het geslacht van hun kind niet kenden een vragenlijst voor over hun eetpatroon voor de bevruchting. Van de vrouwen met de hoogste calorie-inname, maar nog binnen de gezondheidsnorm, kreeg 56 procent een jongen. Van de vrouwen die het minst aten, kreeg 45 procent een jongen.

De Amerikaanse vruchtbaarheidsdeskundige Tarun Jain zegt dat het onderzoek geen bewijs levert, maar noemt het een innovatieve benadering om te bedenken dat hoewel de spermacel het geslacht bepaalt, het dieet van de vrouw van invloed kan zijn op de ontvankelijkheid van haar lichaam voor bepaalde spermacellen.

Lees ook:Zo vergroot je je kans op een meisje
Lees ook:Van veel eten tijdens je zwangerschap krijg je…een jongen
Lees ook:Hartproblemen moeder geeft grotere kans op een dochter
Lees ook:IVF geeft meer kans op jongetje
Lees ook:Pas je eten aan om een zoon of een dochter te krijgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>