Wollie Wolk, kasjmir-wollen voetenzakken voor kinderwagens ook in de zomer!

Schermafbeelding 2015-05-11 om 16.11.32Je wil niet alleen het beste voor je baby, maar het liefst ook het mooiste. De fashionable voetenzakken van Wollie Wolk zijn de beste én meest modieuze keuze voor in de kinderwagen. Originele designstoffen worden gecombineerd met heerlijk zachte handgeweven Kasjmir-wol. Eindelijk een voetenzak waar je als trendy ouder mee gezien wilt worden, het hele jaar door.De zomer komt eraan, de temperaturen stijgen. Niet echt het moment om een wollen voetenzak voor je baby aan te schaffen, zou je denken. Maar Wollie Wolk voetenzakken gebruik je júist ook in de zomer. Wol is warm in de winter en koel in de zomer. Als geen enkel ander materiaal reguleert wol de (lichaams-)warmte en heeft het de prettige eigenschap vocht te absorberen. Een broeierig gevoel in de voetenzak en de extra zak-in-de-zak zijn dus voorgoed verleden tijd met deze trendy voetenzakken van Wollie Wolk. In tegenstelling tot een normale voetenzak zal je kleintje in de Wollie Wolk niet gaan zweten van de warmte. Zo komt je kleine diva of stoere knul zelfs bij zomers hoge temperaturen helemaal fris en fruitig voor de dag.De Wollie Wolk is ideaal voor gebruik op een warme zomerdag. In een luchtig kort broekje of zomerjurkje kan je kindje prima in de Wollie Wolk, want zelfs bij de warmste weersomstandigheden is de gevoelstemperatuur hierin behaaglijk. Tegelijkertijd is de voetenzak een goede bescherming tegen de felle zon op de blote babybeentjes. Wil je je kleintje toch even van de zon laten genieten? Dan is de afritsbare bovenkant van de voetenzak handig en kun je ervoor kiezen om eventjes alleen de zachte onderkant te gebruiken. Wanneer het ‘s avonds weer wat frisser wordt, rits je de bovenkant in mum van tijd weer op de voetenzak en kan je kindje onder de wollen deken nog even lekker met papa en mama meegenieten op het terras.

Fashionable baby

Met de voetenzakken van Wollie Wolk maak je een modieus statement. Van een gedurfde voetenzak met harig zebramotief tot een exemplaar met vrolijke, felroze print: voor elk type ouder én kind heeft Wollie Wolk een passende voetenzak. Praktisch in gebruik, modieus in uitstraling. Wat de Wollie Wolk-voetenzakken extra bijzonder maakt, is dat ze slechts in gelimiteerde oplage worden gemaakt. Is deze oplage op? Dan wordt de volgende collectie gemaakt met weer andere kleuren en stoffen. Op die manier blijft de Wollie Wolk-collectie exclusief. Elke voetenzak is sowieso anders en exclusief, want deze kan door de ouders zelf gepersonaliseerd worden. Het gaat dan om gekleurde, leren accessoires om de voetenzak mee te ‘pimpen’; een handig zaktasje, omslag- en speenkoord.

De Wollie Wolk is er in twee formaten: één voor baby’s van 0 tot 12 maanden en één voor dreumesen van 6 tot 36 maanden. De voetenzakken passen in vrijwel alle merken autostoeltjes (er zijn openingen voor zowel 3- en 5-puntsgordels), en zijn ook heerlijk voor in de box, reiswieg en de (platte) kinderwagen. De grotere variant is speciaal ontworpen voor (bijna) elk merk wandelwagen.

Kies een autostoel of kinderwagen die bij je past en creëer een eigen fashionable zomerlook met Wollie Wolk.

Adviesverkoopprijzen:

Voetenzak baby vanaf € 139,00

Voetenzak dreumes vanaf € 179,00

Kijk voor meer info en de actuele Wollie Wolk collectie op www.wolliewolk.nl

Lees ook:Mima Flair: een veel chiquere kinderwagen is er niet!
Lees ook:Easywalker lanceert iconische designkinderwagen
Lees ook:Houd je kindje warm met de Winter Kit voor je Stokke® kinderwagen.
Lees ook:Baby Peace kinderwagengordijn zorgt voor schaduw in de kinderwagen!
Lees ook:Wat zijn de zomer Uggs toch geweldig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>