Mima Flair: een veel chiquere kinderwagen is er niet!

Het merk MIMA dat eerder de award winnende modellen ‘Xari’ en ‘Kobi’ op de markt bracht, introduceert deze week de MIMA Flair collectie.  Een collectie elegante kinderwagens geïnspireerd door de interieurs van klassieke, Britse bolides met handgemaakte lederen stuurwielen en stoelen. Ik vind het er geweldig uitzien! De MIMA FLAIR kinderwagens zijn verkrijgbaar in camel, bruin en zwart en hebben een chique zwart frame. De glamoureuze MIMA Flair kinderwagen zal een opvallende verschijning worden in het straatbeeld. PU leer, chique kleuren en een gestroomlijnd frame maken de award winnende modellen Xari en Kobi ware trendsetters. Model Xari is een compacte kinderwagen die met uw baby meegroeit. Model Kobi is een intelligente kinderwagen die met het gezin meegroeit en is geschikt voor het vervoer van twee kindjes.
De MIMA Flair collectie omvat tevens bijpassende voetenzakken en verzorgingstassen.
Om de kinderwagen tot in de puntjes te stylen, kunnen ouders in spé zelf de bekledingskleur van het zitje kiezen. Hierdoor ontstaan unieke én stijlvolle combinaties!
MIMA is op en top Dutch Design. Nederlands ontwerper Davy Kho (bekend van de BLOOM kinderstoel) en zijn vrouw Yolanda lanceerden eind 2009 hun merk MIMA. MIMA staat voor innovatie, creativiteit en functionaliteit. Deze sleutelwoorden komen in ieder ontwerp terug.

De prijs van de wagen is 950 euro. Niet mis, maar goed…dan heb je ook wel een hele, HELE hippe kinderwagen!

Voor meer informatie: www.mimakids.com

Lees ook:MacLaren roept vingertopjes amputerende kinderwagens terug
Lees ook:Easywalker lanceert iconische designkinderwagen
Lees ook:Retehip én handig; slabbers van surfpakstof
Lees ook:Zwaar exclusieve Bugaboo van Marc Jacobs
Lees ook:Koop de Flair Mama en Ariadne at Home Kinderen bij Magvilla

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>