Baby Peace kinderwagengordijn zorgt voor schaduw in de kinderwagen!

Schermafbeelding 2013-07-17 om 20.13.41Ik heb het niet zo op parapluutjes op een kinderwagen. Je moet er dan de hele tijd aan frummelen om je kindje goed in de schaduw te krijgen. Des te enthousiaster ben ik over de Baby Peace van Kurtis! Dit trendy gordijntje met opvallende prints voor de kinderwagen, buggy en autostoel hoe je niets steeds bij te stellen. De eenvoudig te bevestigen jersey-stof beschermt baby’s en peuters tegen weer en wind en houdt maar liefst 99,5% van de UVA- en UVB-straling tegen. Het Zweedse merk ontstond in 2008 en veroverde snel talloze landen binnen en buiten Europa. Vanaf nu is het ook verkrijgbaar in Nederland en België. Hoe fijn! I like! De kinderwagen, buggy en autostoel zijn plekken waarin kinderen vaak vertoeven. Voor de allerkleinsten is het fijn om een veilig nestje te hebben. Maar ook peuters genieten van een eigen, afgeschermd plekje in de buggy. De Kurtis Baby Peace gaat zeker mee van 0 tot 2 jaar. Het beschermt kindjes tegen zon, wind én drukte. Dankzij de goede kwaliteit van het jersey blijft bovendien ’s zomers de warmte en ’s winters de kou buiten. Het gordijntje is eenvoudig te bevestigen door middel van 3 ringen. Opvallend: de grafische prints springen meteen in het oog. Ieder jaar verschijnen weer nieuwe hippe kleuren en ontwerpen. Zo is er momenteel een limited edition in de trendy kleuren zwart met wit.

Modern en grafisch

De moderne, grafische look van het merk Kurtis vormt een goede tegenhanger van meer traditionele babyproducten. DesignFabrix.nl vertegenwoordigt het merk in Nederland en België. Naast de Baby Peace is DesignFabrix ook agentschap van het voedingskussen Kurtis Petite. Dit kussen is groot genoeg om goed te ondersteunen tijdens het voeden en licht genoeg om overal mee naar toe te nemen.

Alle verkooppunten op: Designfabrix.nl

Lees ook:Style je Stokke kinderwagen in een retro look
Lees ook:Houd je kindje warm met de Winter Kit voor je Stokke® kinderwagen.
Lees ook:MacLaren roept vingertopjes amputerende kinderwagens terug
Lees ook:Wie heeft het meest innovatieve babyproduct gefabriceerd?
Lees ook:Fijne slaapzakjes van ISI Mini, waarmee je kunt reizen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Baby Peace kinderwagengordijn zorgt voor schaduw in de kinderwagen!

  1. Rian

    Leuk!
    Dank je wel voor de vermelding!

    Rian, designfabrix

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>