Houd je kindje warm met de Winter Kit voor je Stokke® kinderwagen.

We hebben het nu nog heerlijk warm, dus je moet er waarschijnlijk nog niet aan denken. Maar voor je het weet daalt de temperatuur alweer! Voor de komende winter heeft Stokke gelukkig een schitterende en functionele wintercollectie voor jouw Stokke® kinderwagen ontwikkeld. De Winter Kit is een stijlvolle manier om jouw kindje warm te houden terwijl de temperatuur richting het vriespunt gaat. Je kindje voelt zich heerlijk comfortabel en wordt beschermd tegen die gure wind en het koude weer. Maar tegelijkertijd neemt je kindje alles op van wat het wondere winterlandschap biedt.

Ook heeft Stokke aan jou gedacht: warme, beschermende wanten aan de beugel van de kinderwagen die zijn gemaakt van echte schaapsvacht en zachte fleece. Zo blijven je handen tijdens een wandeling met de kinderwagen tegen de kou beschermd.

Het nieuwe ontwerp van de Winter Kit omvat onder meer mooie, gewatteerde details. De twee nieuwe kleuren Pearl White en Onyx Black kenmerken zich door een subtiele glans voor een sophisticated look. De ontwerpers van Stokke hebben er werkelijk alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat jij deze winter ‘warm and hot’ bent!

De Winter Kit omvat onder meer:
- Afneembare rand van schaapsvacht
- Cover voor achterkant
- Beschermhoes tegen winterse stormen
- Borstel voor schaapsvacht
- Wanten voor de ouders

Comptabiliteit
De Winter Kit past op de zitjes van de Stokke® Crusi™, Stokke® Trailz™ én op het zitje en de reiswieg van de Stokke® Xplory®.

Stokke® donzen slaapzak
Stokke lanceert ook een donzen slaapzak in de nieuwe twee kleuren om het plaatje compleet te maken. Gemaakt van dons en fleece om zo je baby warm te houden.

Lees ook:Fijne slaapzakjes van ISI Mini, waarmee je kunt reizen!
Lees ook:Style je Stokke kinderwagen in een retro look
Lees ook:De Stokke® Xplory® Zomerkit is nu beschikbaar in zonnige Grey Lemon Stripes
Lees ook:Nieuwe kleuren en Style Kits voor de Stokke® Scoot™
Lees ook:Stokke: Geef je kinderwagen een extra dimensie met chique zwartwit strepen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>