Joolz introduceert nieuw model: Joolz Geo

Joolz Geo_Mono_Rocky grey_2_LRJoolz, bekend van de succesvolle Joolz Day kinderwagen introduceert tijdens de Negenmaandenbeurs in de Rai Amsterdam een compleet nieuw model: de Joolz Geo. De ultieme reisgenoot voor elk familieavontuur. Voor alle spannende gebeurtenissen van vandaag en morgen. Wat het leven ook brengt, de veelzijdige Joolz Geo kan met groot gemak worden aangepast en uitgebreid naarmate het gezin groeit en bloeit.  “Het leven is vol avontuur.” aldus Emilie Kuenen, oprichter en creatief directeur van Joolz. “Of je nu nieuwe bestemmingen ontdekt, nieuwe ervaringen deelt of je gezin uitbreidt, de Joolz Geo is de ultieme reisgenoot.” Het modulaire ontwerp van de Joolz Geo biedt vijf configuraties waarmee je altijd goed voorbereid elke uitdaging tegemoet treedt. Je voegt eenvoudig de XL boodschappenmand toe voor extra veel opbergruimte. Met een tweede wieg of stoel biedt het slimme ergonomische ontwerp ultiem comfort voor jou, je kindje en zijn of haar broertje of zusje. Waar je ook gaat en hoe je familie zich ook ontwikkelt, de Joolz Geo groeit mee met ieder avontuur.
+ Mono
De Joolz Geo Mono configuratie biedt jonge ouders het beste van twee werelden: een ergonomisch ontworpen kinderwagen voor zowel ouder als kind, compleet met grote XL boodschappenmand.

+ Duo
De Joolz Geo Mono is makkelijk uit te breiden naar een Duo configuratie. En daardoor dus ook geschikt voor een tweede kindje. De tweede wieg en/of stoel klik je eenvoudig onder de bovenste stoel.

+ Twin
De Joolz Geo Twin configuratie is geschikt voor een tweeling. Zowel de wiegen als de stoeltjes zijn ruim qua formaat en tegelijkertijd is de Joolz Geo slechts 59 cm breed, waardoor je eenvoudig door nauwe paden en deuren manoeuvreert.

Positive Design
De Joolz Geo is ontworpen rondom het menselijk lichaam, dat van ouder en kind en heeft zeer veel praktische en ergonomische voordelen. Of je nu met één kindje, twee kindjes of zelfs met een derde kindje op het meerijdplankje op pad gaat, in alle configuraties blijft de Joolz Geo ongelooflijk wendbaar, praktisch, veilig en comfortabel.

Introductie
Tijdens de Negenmaandenbeurs in de Rai Amsterdam zal Joolz haar nieuwste model tonen en demonstreren. Ook is het mogelijk om gedurende de beurs een voorinschrijving te doen, zodat je als één van de eerste in Nederland op avontuur kunt gaan met de nieuwe Joolz Geo. Deze is namelijk pas vanaf april 2014 verkrijgbaar bij de Nederlandse verkooppunten.

Prijzen
Mono configuratie €   999
Duo configuratie € 1.249
Twin configuratie € 1.349

De Mono configuratie kan makkelijk op een later tijdstip uitgebreid worden met de Duo uitbreidingsset van € 350.

Kleuren en accessoires
De Joolz Geo is verkrijgbaar in vijf kleuren: Ocean blue, Rocky grey, Volcano red, Charcoal anthracite en Forest green. Daarnaast heeft elke Joolz Geo een zilver frame met zwart onderstel en antraciete wielen. De unieke Joolz leatherette duw- en veiligheidsbeugel zijn verkrijgbaar in bruin en zwart. Ook is er een verzorgingstas, slaapzak en parasol verkrijgbaar in bijpassende kleuren en zijn alle configuraties uit te breiden met verschillende accessoires zoals autostoel adapters en andere handige oplossingen voor regen, zon, muggen, drankjes en meer.

+ Over Joolz
Joolz is een jong Nederlands bedrijf (opgericht in 2004) dat kinderwagens ontwikkelt en produceert welke ontworpen zijn rondom het menselijk lichaam: onze producten zijn compleet en comfortabel voor zowel ouder als kind. We vinden de Joolz gebruikers en de wereld waarin we leven belangrijk. Dit komt tot uiting in onze producten en services, maar ook in de partners met wie we werken. We willen graag bijdragen aan een positief leven; van zwangerschap tot de eerste dag op school. We noemen dit Positive Design. Joolz is verkrijgbaar in meer dan 23 landen wereldwijd.

Lees ook:Let The Snow Begin: de Polar footmuff is warm met 100% Joolz wol
Lees ook:Joolz Day Quadro: Italiaans en functioneel!
Lees ook:Customize your ride, doe mee aan de Joolz ontwerpwedstrijd
Lees ook:Pacapod: de perfecte tas voor drukke papa’s en mama’s
Lees ook:Tripp Trapp®: Nu te verkrijgen in de chique kleur Storm Grey

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>