Let The Snow Begin: de Polar footmuff is warm met 100% Joolz wol

Schermafbeelding 2015-01-19 om 17.09.08Joolz introduceert de Polar slaapzak,  een slim ontworpen accessoire, met een voering van 100% wol.  De Polar footmuff is een universele accessoire die kan worden gebruikt in combinatie met elke Joolz kinderwagen, Day of Geo. De voering bestaat uit 100% wol, dat goed ademt en zacht is voor de huid. Het materiaal reguleert de lichaamstemperatuur van je kindje en houdt het lichaam warm op koude dagen. De Joolz Polar slaapzak kan makkelijk worden veranderd in een warme, zachte seat liner voor in het stoeltje. Warm met 100% Joolz wol!
De Joolz Polar slaapzak is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en blauw. Deze kleuren passen perfect bij zowel de Joolz Day als de Joolz Geo collectie.

The Joolz Polar footmuff  is verkrijgbaar vanaf januari 2015 en kost € 199.

+ Over Joolz
Joolz is een jong Nederlands bedrijf (opgericht in 2004) dat kinderwagens ontwikkelt en produceert welke ontworpen zijn rondom het menselijk lichaam: onze producten zijn compleet en comfortabel voor zowel ouder als kind. We vinden de Joolz gebruikers en de wereld waarin we leven belangrijk. Dit komt tot uiting in onze producten en services, maar ook in de partners met wie we werken. We willen graag bijdragen aan een positief leven; van zwangerschap tot de eerste dag op school. We noemen dit Positive Design. Joolz is verkrijgbaar in meer dan 23 landen wereldwijd.

Lees ook:Joolz Day Quadro: Italiaans en functioneel!
Lees ook:Joolz introduceert nieuw model: Joolz Geo
Lees ook:Fijne slaapzakjes van ISI Mini, waarmee je kunt reizen!
Lees ook:Lekker slapen in The Bag Newborn van Puckababy
Lees ook:Lodger denkt geweldig mee met jonge ouders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>