Joolz Day Quadro: Italiaans en functioneel!

Schermafbeelding 2014-10-08 om 14.44.43De ‘Joolz Day Quadro’ collectie is meer dan alleen maar mooi. De kinderwagencollectie bevat de juiste mix van functionaliteit en Italiaanse stijl. Een ontwerp waarin modern en klassiek samenkomen en waarin comfort en ambacht worden verenigd. Traditionele details worden gecombineerd met een klassieke stijl met als resultaat een collectie vol tijdloze elegantie. Joolz haalde inspiratie uit de warme en uitnodigende Italiaanse cultuur en tradities. Italianen houden van het goede leven en komen graag samen met familie en vrienden. Bij Joolz waarderen ze deze tradities en we zijn onder de indruk van de prachtige ambachtelijke Italiaanse producten – met dat in gedachten is de nieuwe ‘Joolz Day Quadro’ collectie vormgegeven.
Van veraf wordt je aandacht getrokken door het smaakvolle Shady Grey onderstel met de antraciet wielen, terwijl van dichtbij de gedetailleerde afwerking van de leatherette duwbeugel en veiligheidsbeugel opvalt. Deze zien er niet alleen zacht uit maar voelen ook zo aan. Maar de schoonheid van de ‘Joolz Day Quadro’ gaat verder dan alleen de buitenkant – luxe stoffen zijn afgewerkt met een doorgestikt ruitpatroon en de grijze mêlee voering maakt het geheel stijlvol af.

De opvallende ‘Joolz Day Quadro’ is verkrijgbaar in vier tinten: Blu, Carbon, Denim en Grigio en komt standaard met onderstel, wieg, stoel, boodschappenmand en regenhoes.

Optionele accessoires zijn de verzorgingstas, slaapzak en parasol – allen verkrijgbaar in dezelfde unieke tinten om het beeld van de tijdloze elegantie compleet te maken. De ‘Joolz Day Quadro’ collectie is verkrijgbaar vanaf oktober 2014 en heeft een CAP van € 999.
Over Joolz
Joolz is een jong Nederlands bedrijf (opgericht in 2004) dat kinderwagens ontwikkelt en produceert welke ontworpen zijn rondom het menselijk lichaam: onze producten zijn compleet en comfortabel voor zowel ouder als kind. We vinden de Joolz gebruikers en de wereld waarin we leven belangrijk. Dit komt tot uiting in onze producten en services, maar ook in de partners met wie we werken. We willen graag bijdragen aan een positief leven; van zwangerschap tot de eerste dag op school. We noemen dit Positive Design. Joolz is verkrijgbaar in meer dan 23 landen wereldwijd.

Lees ook:Let The Snow Begin: de Polar footmuff is warm met 100% Joolz wol
Lees ook:Joolz introduceert nieuw model: Joolz Geo
Lees ook:TiS Lifestyle breidt collectie babyproducten uit
Lees ook:Customize your ride, doe mee aan de Joolz ontwerpwedstrijd
Lees ook:Design-het-zelf voor kleine kinderdesigners in de dop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>