Pacapod: de perfecte tas voor drukke papa’s en mama’s

Schermafbeelding 2014-07-22 om 17.48.05De PacaPod is een luiertas ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die ervan houden om alles op orde te hebben. De tas heeft niet de uitstraling van een standaard luiertas en ziet er ook nog eens designvol uit. Daarnaast biedt het alle functies die je nodig hebt voor je baby. Er zijn vast wel eens van die momenten dat er gezocht wordt naar de huissleutels, billendoekje of luiers. Met de PacaPod heb je geen moeite meer om alles snel terug te vinden. Met de praktisch indeling van vakjes en tasjes en duidelijke symbolen kan je alles een goede plek geven en gemakkelijk terugvinden. Daarnaast is de tas nog eens erg modieus waardoor je het continu kan gebruiken voor zowel werk als priveĢ. De PacaPod is verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Kies de tas die bij jou past.
Voor de kleintjes
Handig van PacaPod zijn de Changer toy pod. Speciaal gemaakt voor kinderen van 6 maanden tot drie jaar. De tas biedt dezelfde functies als die van een volwassene. De Changer toy pod is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen als; flame giraffe, navy zebra, red leopard en pink giraffe.
Ga voor meer informatie naar: www.kleinegiraf.nl of www.pacapodtas.nl

Lees ook:Win op Kinderspul.blog.nl een Pacapod Luiertas!
Lees ook:De luiertas is fashion, maar bovenal praktische noodzaak
Lees ook:Havaianas komt met Rain Boots voor kids: COOL!
Lees ook:Fijne slaapzakjes van ISI Mini, waarmee je kunt reizen!
Lees ook:Hebben hebben; muurverf van Baby’s Only!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>