Mega Mindy; waanzinnig leuke musical!

Vanmiddag ben ik met mijn 4-jarige dochter naar de Studio 100 musical Mega Mindy en de Schitterende Smaragd in het Fortis Circustheater in Scheveningen geweest. Wat was dat gaaf! Alleen het naar binnen gaan tussen de talloze kleine roze Mega Mindy’s was een hele belevenis. Mijn dochter heeft de musical ademloos uitgekeken; ze was zwaar onder de indruk.

Misschien had ik me van tevoren iets beter moeten inlezen, maar dat de echte cast van Mega Mindy de musical speelde was voor mij een behoorlijke verrassing. Grappig detail waren de gillende moeders toen Toby het toneel op kwam lopen. Tja…dat is natuurlijk ook wel een fraai exemplaar!

Mega Mindy de musical is een absolute aanrader voor kleine meisjes (en hun moeders!).  Als je een beetje frequent naar de serie kijkt, kun je bijna alle liedjes meezingen. Dat was dan ook wat de hele zaal volop deed.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop hier.

Lees ook:Mega Mindy krijgt eigen vliegtuig
Lees ook:Win de nieuwe Mega Mindy cd op kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Tweede theatershow voor superheldin Mega Mindy op DVD
Lees ook:Win de nieuwe single of het nieuwe leesboek van Mega Mindy
Lees ook:Nieuwste Mega Mindy DVD in aantocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>