Win de nieuwe Mega Mindy cd op kinderspul.blog.nl!

Mega Mindy is een 'rising star'. Een tijdje geleden kende nog niemand deze blonde superheldin, maar inmiddels is ze het idool van menig peuter en kleuter. Mijn twee kinderen van 3 en 6 zitten in elk geval altijd ademloos te kijken als het 'Mega Mindy Tijd' is, en de lieve politieagente Mieke verandert in de stoere Mega Mindy. Mega Mindy doet meer dan alleen maar levens redden en boeven vangen. Mega Mindy heeft ook een heel repertoire van geweldige nummers in de Nederlandse en Belgische huiskamers gebracht. En die nummers staan nu samen op haar eerste CD die 13 februari uitkomt. Kinderspul.blog.nl mag van Studio 100 maar liefst drie van deze cd's weggeven! Hoe je hiervoor in aanmerking komt?

Heel eenvoudig! Door een mail met het antwoord op de vraag 'Op wie is Mieke/Mega Mindy smoorverliefd?' én je adresgegevens te sturen naar [email protected].

 

Lees ook:Voorproefje van Mega Mindy en de Snoepbaron
Lees ook:Nieuwe DVD ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’
Lees ook:Win de nieuwe single of het nieuwe leesboek van Mega Mindy
Lees ook:Tweede theatershow voor superheldin Mega Mindy op DVD
Lees ook:‘Ruim Baan’ single van de nieuwe Mega Mindy-film ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>