Nieuwste Mega Mindy DVD in aantocht!

Nog eventjes wachten en dan kan het dak er weer af! Want op 17 november verschijnt de DVD Mega Mindy en de Zeepkistenrace. De DVD bevat 4 spannende verhaaltjes met onze superheldin Mega Mindy in de hoofdrol. Mega Mindy staat samen met Mega Toby vanaf september alweer op de planken in een gloednieuwe theatershow ‘Mega Mindy en de Poppenmeester’. De show is nog tot en met 5 februari 2011 te zien in verschillende theaters in Nederland.  Ook is Mega Mindy binnenkort weer in de bioscoop te bewonderen! De film ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristel’ is vanaf 15 december overal in Nederland te zien. De eerste film van Mega Mindy ‘Het Geheim van Mega Mindy’ trok zo’n 250.000 bezoekers in de bioscoop en van de DVD werden ruim 90.000 exemplaren verkocht. Het dorp is in de ban van de naderende zeepkistenrace. Commissaris Migrain sluit zich op in de cellen van het politiekantoor om geconcentreerd te kunnen werken maar vooral….om geen spionnen over de vloer te krijgen. Helaas wil het bij de commissaris niet zo goed lukken. Zal hij de zeepkistenrace uiteindelijk kunnen winnen?
Volgens Migrain is er een nieuwe superheld in het dorp, Mega Max. Deze gaat vanaf nu alle misdaden oplossen zodat Mega Mindy niet meer nodig zal zijn. Al snel blijkt Mega Max geen echte held te zijn. Zal Mega Mindy toch moeten komen helpen? En wie is die Mega Max dan wel?
Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots in de diamant gesloten. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat samen met oma en opa op onderzoek.
De laatste tijd verdwijnen er veel konijnen in het bos. De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn. Migrain heeft een plan bedacht om de stropers in ‘de val’ te laten lopen. Maar ondertussen is de boswachter ook in de handen van de stropers gevallen. Tijd voor Mega Mindy om in actie te komen voor het te laat is….

Lees ook:Tweede theatershow voor superheldin Mega Mindy op DVD
Lees ook:Jim Bakkum als slechterik in officiële trailer Mega Mindy vs. ROX
Lees ook:Nieuwe DVD ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’
Lees ook:Win de nieuwe single of het nieuwe leesboek van Mega Mindy
Lees ook:‘Ruim Baan’ single van de nieuwe Mega Mindy-film ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>