Het moeder/zoon handboek: onmisbaar als je een jongen opvoedt!

image003Oh…ik heb een zoon en dat is zoveel lastiger dan een dochter! Ik begrijp hem gewoon bij vlagen totaal niet. Maar gelukkig zijn daar handleidingen voor geschreven. Zie er hier een! Jongens zouden het zwaar hebben in een maatschappij waarin ze veelal door vrouwen worden opgevoed en onderwezen. In de praktijk zorgen moeders inderdaad meer voor hun zonen dan vaders, en als stellen gescheiden zijn wordt de verhouding nog schever. Maar dat is niet erg: je kunt als vrouw prima een ‘man’ opvoeden. Alleen is het daarbij wel handig om je in het andere geslacht te verdiepen. Het moeder/zoon handboek geeft je alle onmisbare informatie om jongens op te voeden. Het gaat over de sterke band tussen moeder en zoon: van peuter tot tiener en van puberteit tot volwassenheid; elke fase komt aan bod. Naast tips en praktische adviezen staat het boek bomvol ervaringsverhalen.

“Moeders: blijf jezelf, vertrouw op je instinct, breng je zoon verantwoordelijkheid bij en vergeef hem dingen”, aldus auteur Meg Meeker.

Meg Meeker is al 25 jaar praktiserend pedagoge, tienercoach en professor. Ze is moeder van vier kinderen. Eerder schreef ze Strong fathers, strong daughters, waarvan in Amerika al 300.000 exemplaren zijn verkocht.

Het moeder/zoon handboek
Auteur: Meg Meeker
Prijs: € 19,99
Verschijningsdatum: 22 juli 2014
ISBN: 9789021557250
Kosmos Uitgevers

Lees ook:Houd met Yoga het drukke bestaan met kinderen vol…
Lees ook:Altijd mindfulmama – Praktische mindfulness voor iedere situatie
Lees ook:Eerste handboek over borstvoeding mét respect voor flesvoeding
Lees ook:Het Handboek voor relaxed opvoeden is uit!
Lees ook:Maak contact met je baby door zwangerschapsyoga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>