Altijd mindfulmama – Praktische mindfulness voor iedere situatie

Als moeder verlang je naar rust, kalmte en overzicht op het moment dat de dagelijkse hectiek op het hoogtepunt is. Hoe herkenbaar… Maar hoe lastig te bereiken. Misschien dat dit boek over mindfulness je kan helpen! De principes van mindfulness ken je, maar je holt nog steeds achter de kinderen aan, schreeuwt als ze niet luisteren en aan opvoeden kom je al helemaal niet toe. In tegenstelling tot andere mindfulnessboeken, die veelal wegblijven van praktische toepassingen voor het leven van moeders, toont dit boek je hoe je met behulp van drie simpele stappen iedere situatie met je kinderen mindful kunt benaderen.  Zo leer je om zelf rustig te blijven, en toch te doen wat nodig is in ieder moment.

Iris Bouwman is auteur, moeder en ervaringsdeskundige op het gebied van mindfulness. Ze verzorgt onder andere workshops over mindfulness voor moeders en schreef het boek Mindfulmama. Zie voor meer informatie, tips en advies www.mindfulmama.nl

Lees ook:Handboek Mindful Ouderschap brengt balans
Lees ook:Mindfulnessboek voor kinderen en ouders internationaal succes
Lees ook:Ademhaling moeder beperkt driftbuien kind
Lees ook:Het Tempelkookboek – Lekker en gezond koken voor je kind
Lees ook:De Karp-methode: Dé uitknop voor huilende baby’s

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Altijd mindfulmama – Praktische mindfulness voor iedere situatie

  1. Marcel Bouwman

    Onder toeziend oog van het hele Bouwman team huldigde Ron Bouwman samen met de Commisaris van de Koningin van Zeeland, Karla Peijs, onze nieuwe naam: BoMonT ‘Original brands & lifestyle trends’. Deze grote onthulling gebeurde bij onze allerkleinste winkel, namelijk onze miniatuur winkel in Mini Mundi in Middelburg. Klik op de link voor een filmpje van de onthulling.

    Bij een nieuwe naam hoorde ook een nieuw logo en om bij onze Zeeuwse roots te blijven is er gekozen voor een Zeeuws knoopje, een kenmerkend symbool van de Zeeuwse klederdracht. Stap voor stap zullen onze winkels ook een restyling krijgen en komt natuurlijk de nieuwe naam en het logo op de gevel. In ons filiaal in Domburg zijn ze al druk aan het verbouwen, dus kom snel kijken naar het resultaat!

    Neem ook even een kijkje op onze nieuwe webshop want die is wel al helemaal in de nieuwe stijl!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>