Het Tempelkookboek – Lekker en gezond koken voor je kind

In september 2014 verschijnt het vijfde boek van de detoxcoach van Nederland, Jacqueline van Lieshout, Het Tempelkookboek voor kinderen. In haar laatst verschenen boek Van gifbelt naar tempel – Kinderen, hoe houd je je kinderen gezond met voeding, zet van Lieshout uitgebreid uiteen hoe de voedingsindustrie ons misleidt en manipuleert. Na dit boek kwam de logische vraag; wat gaan we onze kinderen dan wel voorzetten? Soms is het fijn als iemand je als ouder bij de hand neemt omdat je al zoveel zelf moet uitzoeken. In dit kookboek vind je bijna 50 toprecepten die je samen met je kinderen kunt maken en waar je heerlijk van kunt smullen, zonder schuldgevoel! Veel recepten zijn gluten-, suiker- en koemelkvrij en heerlijk voor kinderen van alle leeftijden.
Aan ieder moment is gedacht: van ontbijt tot de lunch box, avondeten en natuurlijk feestjes! Ook goede ideeën voor drankjes en tussendoortjes zijn meegenomen. Dit boek is dé essentiële aanvulling op het boek Van gifbelt naar tempel – kinderen. Je vindt er heerlijke recepten, van een pompoenpannenkoek als ontbijt, Pomodori del Sole voor de lunch, gezonde kipnuggets als tussendoortje tot een fijne pasta als avondeten.

Jacqueline van Lieshout wil elke ouder inspireren, informeren en ze hoopt dat je nadenkt over de keuzes voor eten en drinken. ”Vergeet ook niet dat kleine stappen ook stappen zijn. Je hoeft het niet perfect te doen (wie bepaalt eigenlijk wat dat is?) zolang je keuzes maar bewust zijn. Kies wat bij je past, zo zorg je voor een goede basis voor je kind voor de rest van zijn of haar leven.”

Het Tempelkookboek – kinderen
Auteur: Jacqueline van Lieshout
Prijs: € 22,99
Verschijningsdatum: September 2014
ISBN: 9789021555614
Kosmos Uitgevers

Lees ook:Hoe houd je je kinderen gezond met voeding?
Lees ook:Super Size Me -for kids
Lees ook:De chaos van het moeder-worden overleven
Lees ook:Gemakkelijk en gezond koken en bakken voor je kinderen
Lees ook:Kookboek voor jou, mij én de kids!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>