Mindfulnessboek voor kinderen en ouders internationaal succes

Kinderen hebben het vaak te druk, net als volwassenen. Ze kunnen niet slapen, piekeren, zijn snel afgeleid en onrustig. De aanknop doet het, maar waar zit de pauzeknop? Om die pauzeknop te helpen vinden schreef mindfulnesstrainer Eline Snel Stilzitten als een kikker; Mindfulness voor kinderen (5-12 jaar) en hun ouders (oktober 2010). Vanaf donderdag liggen de herziene editie (8ste druk) en de bijbehorende CD in de boekhandel.Stilzitten als een kikker staat boordevol oefeningen en verhaaltjes. Duizenden kinderen en ouders werkten al met het boek en de bijbehorende cd. Reden om ze in een nieuw jasje te steken. Van de Franse editie van Stilzitten als een kikker (maart 2012) zijn inmiddels 20.000 exemplaren verkocht. De vertaalrechten zijn nu ook aan de VS, Duitsland, Noorwegen en Zuid-Korea verkocht. Voor de Amerikaanse editie (voorjaar 2013) schrijft mindfulnessgoeroe Jon Kabat-Zinn het voorwoord.

Eline Snel (1954) geeft sinds 2004 mindfulnesstrainingen voor volwassenen, ouders en kinderen, maar ook voor professionals in het onderwijs en de gezondheidszorg. Ze is oprichter en eigenaar van de Academy for Mindful Teaching (AMT) in Leusden. Daar leidt ze samen met andere trainers cursisten op tot AMT-kindertrainer. Ook in België, Frankrijk en Duitsland verzorgt Eline Snel die opleiding.

Stilzitten als een kikker; Mindfulness voor kinderen (5-12 jaar) en hun ouders
Eline Snel
ISBN 978 90 259 0218 6
Prijs € 17,95

Verschijnt 27 september 2012

Lees ook:‘Kikker’ viert 25e verjaardag in de Julianatoren
Lees ook:Altijd mindfulmama – Praktische mindfulness voor iedere situatie
Lees ook:Waarom kinderen ziek kunnen worden van een Disney-film
Lees ook:Theater Terra presenteert familiemusicals: Kikker is Jarig en Ali Baba en de 40 rovers
Lees ook:Kinderen móeten bewegen van de overheid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>