Cursus EHBO bij Kinderen nu met Rode Kruis certificaat

Schermafbeelding 2013-12-09 om 15.47.50Vanaf 1 januari 2014 biedt IedereenEHBO het Nederlandse Rode Kruis certificaat aan bij de cursus ‘EHBO bij Kinderen’. IedereenEHBO heeft al een certificeringsafspraak met Het Oranje Kruis, maar mag nu ook met trots bekend maken dat ze ook officieel erkend is als opleider door het Nederlandse Rode Kruis. Afgelopen week heeft IedereenEHBO een certificeringsovereenkomst getekend met het Nederlandse Rode Kruis. IedereenEHBO organiseert door het Nederlandse Rode Kruis gecertificeerde cursussen ‘EHBO bij Kinderen’, bijvoorbeeld voor gastouders. Cursisten, die na het afronden van de cursus EHBO bij Kinderen voldoen aan de vereiste criteria, worden geregistreerd bij het Nederlandse Rode Kruis en ontvangen een Nederlandse Rode Kruis certificaat.Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft per 16 juli 2013 het certificaat van het Nederlandse Rode Kruis aangewezen als geldig EHBO certificaat voor gastouders. Door de nieuwe samenwerking tussen IedereenEHBO en het Nederlandse Rode Kruis wordt het EHBO-certificaat door GGD Nederland erkend als een geldig certificaat voor gastouders.

Blij met samenwerking

“Na de certificeringsafspraak met het Oranje Kruis, zijn wij erg blij dat we onze cursisten nu ook de mogelijkheid kunnen geven om zich te laten certificeren bij het Nederlandse Rode Kruis”, vertelt Eugène Kuipers, algemeen directeur van IedereenEHBO.

“Het Nederlandse Rode Kruis erkent IedereenEHBO als organisator van cursussen die door het Nederlandse Rode Kruis zijn gecertificeerd. Wij certificeren de opleiding en dus de cursist die de opleiding voltooit conform onze criteria”, aldus Katrijn Meijlink, Zakelijk Manager EHBO van het Nederlandse Rode Kruis.

Lees ook:Ouders weten veel te weinig van EHBO
Lees ook:80% van de ouders heeft géén EHBO kennis
Lees ook:Online jeugd EHBO-lessen in gamevorm
Lees ook:Meeste ouders hebben geen idee hoe ze eerste hulp moeten bieden
Lees ook:Als eens aan opvang door Gastouderland gedacht?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>