Wat ben je voor een moeder als je je 8-jarige kind botox inspuit???

Wat moet er in godsnaam in het hoofd van Kerry Campbell zijn omgegaan. Deze moeder diende haar dochtertje botox toe. WAAROM? WAAR ZIT DAN JE VERSTAND? En wat is het resultaat? Een kind met een glad voorhoofd en het verlies van de voogdij over het 8-jarige meisje. TERECHT.  Naar aanleiding van een item in het programma Good Morning America bracht de Amerikaanse kinderbescherming een bezoekje aan de moeder.Enkele maanden geleden berichtten we al over de trotse moeder die eigenhandig haar dochtertje Britney botox inspoot, zodat het meisje goed voor de dag zou komen op schoonheidswedstrijden. ABC News contacteerde achteraf een dokter over de bewuste uitzending. “Als ik op de hoogte zou zijn dat een moeder haar dochter met botox behandelt, dan zou ik verplicht zijn haar aan te geven bij de kinderbescherming. Dat is gewoon mishandeling”, aldus de arts. Kansloos zeg! Ik ga het bijbehorende filmpje niet bekijken, daar draait mijn maag van om. Maar mocht je behoefte hebben: klik hier.

Lees ook:Dochter voor Kim Kardashian en Kanye West!
Lees ook:Moeder start petitie voor haarloze barbie
Lees ook:Zo belangrijk is meekijken met chatten van kinderen!
Lees ook:Baby Caro Emerald mee naar concerten
Lees ook:Tweede dochter voor Nicolette van Dam

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wat ben je voor een moeder als je je 8-jarige kind botox inspuit???

  1. essay companies

    And what is the result? A child with a smooth forehead and the loss of custody of the 8-year-old girl. CORRECTLY.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>