Zo belangrijk is meekijken met chatten van kinderen!

Ga er nou echt niet blind vanuit dat het jouw kind niet kan overkomen: chatten is gewoon gevaarlijk! Dat blijkt maar weer uit het feit dat een 40-jarige moeder een pedofiel op heterdaad heeft betrapt, toen hij dacht dat hij met de dochter aan het chatten was.

Telkens als haar 11-jarige dochter wilde chatten met haar vriendinnetje, kwam de vader van dat vriendinnetje aan het toetsenbord. Hij vroeg het meisje dan of ze alleen thuis was. De moeder nam de plaats van haar dochter in zonder dat de man dat wist. Toen de man een foto stuurde met kinderporno, deed zij aangifte.

Lees ook:9-jarige krijgt baby
Lees ook:Verhaal van het meisje dat iet kon wachten gaat de hele wereld over
Lees ook:10-jarig meisje doet mee aan bodybuildwedstrijd
Lees ook:Vrouw bevalt van dochter en komt met zoon thuis
Lees ook:Vader brengt eigen pestende kinderen naar de politie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zo belangrijk is meekijken met chatten van kinderen!

 1. Frank Schuurman

  Op onze website bieden wij ouders een ruime keuzen uit software die hen in staat stelt te weten wat zij zien. Hierdoor kunnen ouders met de eenvoud gelijk aan het bedienen van een videorecorder hun kinderen coachen.

  Wij laten kinderen 10 jaar binnen spelen, openen dan de voordeur en zeggen: Kijk het internet is buiten, en met een duw staan ze buiten. We zien wel wanneer ze thuis komen.

  Zo gaat het natuurlijk niet bij uw kind, echter uw kind begint niet zelf, die wordt door steeds slimmere belagers benaderd. Wees alert!

    /   Reply  / 
 2. lola

  wie wil met mee ik ben een lkker wijf je bel mee

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>