Baby Caro Emerald mee naar concerten

Waarom ook niet? Ze kan mama’s gezang niet vroeg genoeg leren kennen! En daarom neemt Caro Emerald haar drie maanden oude dochtertje overal mee naar toe. Vrijdag pakte ze de draad weer op met een optreden op Concert at Sea en zondag staat ze op het Glastonbury Festival. Aan het AD vertelt haar manager dat ze haar dochtertje overal mee naar toeneemt, volgende week ook naar Parijs en de daarop aansluitende tournee door Groot-BrittanniĆ«. ”Ze is superblij met haar dochtertje. Dus gaat de kleine gewoon mee naar optredens. Zo is Caro: wereldberoemd, maar buiten de spotlights om eigenlijk best gewoon.” Wat een avontuur voor de kleine meid!

Lees ook:Baby op komst voor Caro Emerald
Lees ook:Dochtertje basketballer pakt moment of fame tijdens persconferentie
Lees ook:Ouders vergeten kind op vliegveld; waar zit dan je verstand?
Lees ook:3-jarige steelt in haar eentje tapdance show…
Lees ook:Kom alles te weten over de Eiffeltoren (en bouw hem zelf)!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>