Amsterdam Oud Zuid baby’s krijgen luxe kinderdagverblijf

Zo chique als de ouders het doen, zo chique moeten de kindjes het ook hebben. En dus wordt er in Amsterdam-Zuid een kinderdagverblijf geopend met kroonluchters, bioscoop en biologische maaltijden. De eigenaresse is dit kinderdagverblijf gestart omdat het kinderdagverblijf van haar eigen kind niet voldeed. Godzijdank zullen haar kroonluchters en de bioscoop het voor de kinderen van de toekomst een stuk aangenamer maken. What’s next… Een kinderdagverblijf met masseurs, pedicures en een atelier waar rompers op maat worden gemaakt? Het wordt steeds gekker…In Villa Vondel kunnen baby’s, peuters en kleuters kinderyoga krijgen of pianoles. Ook komt er een theaterruimte, een sportruimte, een lounge bibliotheek en een computerkamer. Het luxueuze kinderdagverblijf opent in mei en zit nu al bijna vol. ’Ouders willen het beste voor hun kind’, verklaart eigenaar en directeur Susannah van Rabenswaay in het Parool. Het verschil in prijs met een ’normale’ crèche is niet heel groot. Bij een gemiddeld kinderdagverblijf betaal je zes euro per uur, bij Villa Vondel 7,15 euro. Dat ouders mee kunnen ontbijten zit in de prijs inbegrepen, dat scheelt weer stress op de vroege ochtend.
De biologische en ’scharrel’ maaltijden worden samengesteld door een diëtiste en klaargemaakt door een kok. Zoveel mogelijk zonder conserveringsmiddelen. Op het ontbijtmenu staat bijvoorbeeld: volkorenbrood, desembrood en gezond beleg. Geen zoetigheid, want ’suiker is gif’. Ook krijgen de kinderen water te drinken in plaats van sap, van alsmaar sap zouden de kleintjes maar dik worden.
Villa Vondel is een droom die uitkomt voor Van Rabenswaay, die niet tevreden was over het kinderdagverblijf waar haar zoontje op zat. Inmidddels heeft ze vier kinderdagverblijven, maar Villa Vondel wordt ’superdeluxe’.

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Kinderdagverblijf Villa Petit Paradis Kinderdagverblijf van het Jaar
Lees ook:Het beste kinderdagverblijf van het jaar
Lees ook:Waar koop je een kasteel? Bij Katie & Co!
Lees ook:Engelse les voor driejarige kindertjes…
Lees ook:Bobbies Bioscoop: Leuk, makkelijk en veilig kinderseries kijken

1 Reacties // Reageer

One thought on “Amsterdam Oud Zuid baby’s krijgen luxe kinderdagverblijf

  1. samira

    Veel duur spul maar zeer slecht beleid. Bij controle ggd wordt veel informatie achtergehouden en luxe uitstraling is belangrijker dan welzijn vh kind. Leidsters worden afgestraft bij ziekteverzuim en hierdoor worden vakantieuren en bonussen ingehouden. Op de hal mogen max 8kinderen maar er zijn vaak wel 15 kinderen. Het aantal kinderen per groep is 12 maar 13 op 2 leidsters schijnt al heel normaal gevonden te.worden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>