Bobbies Bioscoop: Leuk, makkelijk en veilig kinderseries kijken

Vlak voor de aftrap van het Nederlands Filmfestival in Utrecht, ook nog heel goed filmnieuws voor de peuters en kleuters! De allereerste bioscoopapp voor de kleintjes heeft nu ook de mogelijkheid om filmpjes offline te kijken! Bobbies Bioscoop staat voor mooie kinderseries in een veilige omgeving! Geen reclame en alleen het originele beeldmateriaal wordt getoond.In de foyer, tussen alle filmposters, staat nu ook een koffer. En in deze koffer stoppen de kinderen hun favoriete filmpjes. Ze kunnen uit alle filmpjes van de bioscoop kiezen, maximaal 10 filmpjes passen in de koffer. De gekozen filmpjes kunnen ook weer uit de koffer worden gehaald om nieuwe filmpjes uit te kiezen, voor de terugreis bijvoorbeeld. Zodra de iPad of iPhone geen internetverbinding heeft (in het vliegtuig, in de auto naar Zuid-Frankrijk, in de wachtkamer bij de dokter zonder WiFi…), blijft alleen de koffer in de foyer zichtbaar en kan de kleine de bewaarde filmpjes kijken.

Ruim 350 filmpjes in de bioscoop
De kinderseries in Bobbies Bioscoop zijn met zorg uitgekozen en iedere week komen er nieuwe afleveringen bij. Te zien zijn: Nijntje, Kikker, De Snorkels, Boes, Hello Kitty, Seabert, Anton, Musti, Dibo de Wensdraak, Pororo, De kleine prinses, Auto-B-good, de Moomins en meer… We zijn apetrots op de programmering van Bobbies Bioscoop. Kom gerust een kijkje nemen!

Toegang bioscoop

Bobbies Bioscoop is beschikbaar voor iOS en gratis beschikbaar in de App Store, categorie entertainment. U kunt binnen de app kiezen voor een week-, een maand- of kwartaalabonnement. Door de extra aankoopbeveiliging binnen de app kunnen geen onverwachte aankopen door uw kind worden gedaan. Door gebruik van hoogwaardige streamingtechniek kost het gebruik van Bobbies Bioscoop geen geheugen van uw iPhone of iPad. Behalve de filmpjes die u opslaat voor het offline kijken. Deze nemen geheugen in, maar kunt u met één klik makkelijk verwijderen.

Lees ook:Vrouw zwanger geworden door iPhone
Lees ook:Helft jeugd kijkt dagelijks filmpjes op YouTube
Lees ook:Winnie de Poeh met animatiefilm in de bioscoop
Lees ook:Video-filmpjes Ouders online
Lees ook:YouTube voor kinderen gelanceerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>