Tiny Turtle komt met limited edition Big&Tiny duo-pack

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.49.56Hoe cool is dit?! Tiny Turtle komt met een identieke pet voor groot en klein! Het kinderpettenmerk slaat voor dit originele aanbod de handen ineen met AirMighty, een lifestylelabel over klassieke Volkswagens. De passie voor petten gecombineerd met de passie voor VW oldtimers resulteert deze zomer in het limited edition ‘Big&Tiny duo-pack’ met daarin dezelfde stoere snapback voor volwassenen én voor kids tot ongeveer 5 jaar.  Medeoprichter van Tiny Turtle, Sander van de Vlasakker: “Regelmatig kregen we de vraag of onze caps er ook in volwassen maten zijn. Ouders vinden het duidelijk tof om dezelfde pet te dragen als hun kind. Maar Tiny Turtle is een echt kindermerk, en dat willen we zo houden. Via via kwamen we in contact met Niels van AirMighty. En hij opperde het idee om samen de twee caps te ontwerpen.”
Niels Timmerman, vader en eigenaar van o.a. het klassieke VW lifestyle magazine AirMighty Megascene is Tiny Turtle-fan van het eerste uur: “Tiny Turtle caps passen perfect in het relaxte wereldje van de klassieke Volkswagen. Lachend: “Zee, strand, surfen! Zo’n duo-pack leek me een vet idee. Zo vader zo zoon!” Om daar snel aan toe te voegen: “Of zo moeder als dochter natuurlijk.”

Het unieke ‘Big&Tiny duo-pack’ is voor €45,- te koop op tinyturtlecaps.com.

Lees ook:Stoere streetstyle caps voor kleine hoofdjes
Lees ook:Tiny Turtle: stoere petten voor kids tot 5 jaar (en veilig en cool in de zon!)
Lees ook:Trendreport: truckercaps voor kids
Lees ook:Hijs je baby in een smoking of jurk met parelketting
Lees ook:Victoria Beckham en Katie Holmes gaan de kinderkleding in!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>