Stoere streetstyle caps voor kleine hoofdjes

Schermafbeelding 2013-08-20 om 11.52.58Eindelijk verkrijgbaar: stoere streetstyle caps in de kleinste maatjes. Het nieuwe kinderpettenmerk Tiny Turtle lanceert haar eerste lijn caps, speciaal gemaakt voor kids van 1 t/m 4 jaar. De kleurrijke eerste collectie bestaat uit klassieke baseballpetten, stoere truckerhats en hippe hoge caps met een platte klep. Nieuwsgierig? De Tiny Turtle caps zijn verkrijgbaar vanaf €19.95 via www.tinyturtlecaps.com. De stoere streetstyle caps zijn ontworpen met strenge eisen aan het draagcomfort, veel oog voor kwaliteit en gevoel voor stijl. Over elk detail is nagedacht en veel zorg besteed. Zo hebben de caps geen hard dopje bovenop, dit maakt ze veilig voor zachte kinderhoofdjes om te dragen. Dit soort details zijn voor Tiny Turtle vanzelfsprekend, want ze maken alleen het beste voor jouw stoere kleine!
Ook wordt er rekening gehouden met paps en mams; kinderen groeien immers als kool. Dankzij de verstelbare snapback sluiting zijn de petten draagbaar van ongeveer 1 tot en met 4 jarige leeftijd. Dus voor een peuterperiode lang draagplezier!

Het begin van Tiny Turtle: Papa ontwerpt het zelf! Tiny Turtle is opgericht door de broers Sander en Elmer. Het idee achter Tiny Turtle is ontstaan in hun zoektocht naar een hippe, stoere pet voor Sander’s zoontje. “Die bleken er niet te zijn, geen één was mooi, cool én klein genoeg. Er was dus maar één oplossing; zelf maken! Hiermee laten wij zien dat het mogelijk is voor de kleintjes om er net zo stoer uit te zien als pa en ma. Met een pet van Tiny Turtle loopt je kleine er al met de eerste stapjes goed bij.”

Fair is fair

Tiny Turtle caps worden in Nederland verkocht maar gemaakt in een land hier ver vandaan. Tiny Turtle zorgt ervoor dat de caps wel worden gedragen, maar niet worden gemaakt door kinderen. Er wordt uitsluitend samengewerkt met leveranciers die een goede werkomgeving voor hun werknemers kunnen garanderen.

Lees ook:Tiny Turtle: stoere petten voor kids tot 5 jaar (en veilig en cool in de zon!)
Lees ook:Tiny Turtle komt met limited edition Big&Tiny duo-pack
Lees ook:Trendreport: truckercaps voor kids
Lees ook:Little Miss Juliette: Stoere boots voor stoere girls
Lees ook:De mooiste geboortekaartjes op hippe-geboortekaartjes.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>