Tiny Turtle: stoere petten voor kids tot 5 jaar (en veilig en cool in de zon!)

Schermafbeelding 2014-03-29 om 20.35.11Het is voorjaar! De zon laat zich steeds vaker zien. En ook al is de zon nog niet op zijn sterkst, hij kan al verradelijk fel branden. Daarom is het verstandig om je kinderen ook op mooie lentedagen al een pet op te zetten. Had een kinderpet tot voor kort vooral een functionele rol, nu is het vooral een serieus accessoire in de kindermode. Met name voor oudere kids. Want stoere, kwalitatieve petten voor peuters of kleuters waren tot nu toe schaars. Daar brengt Tiny Turtle verandering in. Dit nieuwe Nederlandse kinderpettenmerk richt zich met zijn collectie caps uitsluitend op de kleintjes tot 5 jaar.

Over elk detail nagedacht
De kleurrijke collectie bestaat uit klassieke baseballpetten, stoere truckerhats en hippe hoge caps met een platte klep. Het zijn volwassen ontwerpen in de kleinste maatjes. Over elk detail is nagedacht. Zo hebben de caps bijvoorbeeld geen harde topbutton bovenop, dit maakt ze veilig voor zachte kinderkoppies. En dankzij de verstelbare snapback sluiting zijn de petten draagbaar tot de leeftijd van ongeveer 5 jaar.

Het begin van Tiny Turtle
Tiny Turtle is opgericht door de broers Sander en Elmer. Het idee om een merk kinderpetten te starten is ontstaan in hun zoektocht naar een stoere pet voor Sander’s zoontje. “Kleine caps bleken er gewoon niet te zijn. Er was er geen één mooi, cool én klein genoeg. Er zat dus maar één ding op: zelf maken!” En het resultaat mag er zijn. Met een collectie van 10 verschillende caps, kan elk kind veilig, maar vooral cool de lente in!

Nieuwsgierig?
Tiny Turtle caps zijn vanaf €19,95 verkrijgbaar bij steeds meer kinderwinkels, surf/skateshops en via www.tinyturtlecaps.com.

Lees ook:Stoere streetstyle caps voor kleine hoofdjes
Lees ook:Tiny Turtle komt met limited edition Big&Tiny duo-pack
Lees ook:Trendreport: truckercaps voor kids
Lees ook:Hijs je baby in een smoking of jurk met parelketting
Lees ook:Warme winterkleuren zorgen voor een frisse wintercollectie bij LCEE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>