Warm aanbevolen: de magnetronknuffels, sloffen en nekwarmers van Uiltjeknappen.nl

Schermafbeelding 2014-11-07 om 17.06.58Tof! Overdag een heerlijk zachte knuffel, ’s avonds een aangename warmtebron: leg de nieuwe generatie Warmies 90 seconden in de magnetron en je hebt hét ideale warme vriendje om heerlijk mee in slaap te vallen! Geniet deze winter van de weldadige warmte van de leukste magnetronknuffels, medische nekwarmers en comfortabele warmtepantoffels. Webwinkel Uiltjeknappen heeft de leukste collectie Warmies voor jong en oud. Zeer warm aanbevolen! Kinderen slapen het lekkerst in een warm bedje, het liefst met hun favoriete knuffel. Warmies zijn de eerste knuffels met een dubbele functie: het zijn niet alleen erg leuke knuffelbeesten, maar je kunt ze ook nog eens opwarmen in de magnetron. 90 seconden verwarmen zorgt voor 90 minuten aangename warmte, ruim voldoende tijd om naar dromenland te vertrekken! Kies bijvoorbeeld voor de schattige knuffelbeer met pleister, met heerlijke lavendelaroma. Ook geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.Weldadige voetenwarmers
Na een lange werkdag, een wandeling in de sneeuw of een gezellig middagje schaatsen hebben je vermoeide voeten wel wat rust verdiend. Leg de warmtepantoffels van Uiltjeknappen even in de magnetron, trek ze aan en plof neer op de bank voor een heerlijk avondje relaxen! Ideaal ter ontspanning, om de doorbloeding te stimuleren of als hulp bij het inslapen. De magnetronsloffen zijn gevuld met een speciaal mengsel van 100% natuurlijke gierst en munt, voor een heerlijk warm ‘voetbad’. Zoals de pluche beige boots. Ideaal in elke comfortabele rustpositie: bij het lezen, tv-kijken of lekker luieren op de bank!

Medische nekwarmers
De doelgerichte warmte van de nekwarmers van Uiltjeknappen zorgt voor aangename verlichting bij reuma, rugpijn of spierklachten. De natuurlijke gierstvulling kan worden verwarmd in de magnetron, op de verwarming of in de oven en houdt de warmte tot wel anderhalf uur vast. Het kussen kan bovendien als koud kompres worden gebruikt door het simpelweg in het vriesvak te leggen. Ga bijvoorbeeld voor een beige nekwarmer in geheel vernieuwde vorm.

Over Uiltjeknappen
De nieuwe generatie Warmies voor jong en oud is online verkrijgbaar bij Uiltjeknappen, dé webshop voor slapend Nederland. Naast warmteknuffels, sloffen en nekwarmers bestaat het assortiment van Uiltjeknappen uit onder meer bedtextiel, hangmatten, plaids, loungematrassen, katoenen kussens en accessoires voor de babykamer van Little Dutch. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Lees ook:Lekker comfortabel baden met ISI MINI
Lees ook:Mooie breisels in de nieuwe wintercollectie van Tuuf’s World
Lees ook:Knuffels met inhoud! 3-in-1 knuffels van BoBo Buddies
Lees ook:Lekker slapen in The Bag Newborn van Puckababy
Lees ook:4ActiveKidz: buiten spelen in weer en wind!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>