Lekker comfortabel baden met ISI MINI

Badderen is erg fijn en ook nog eens erg leuk voor de mini’s! Papa en mama lekker nat spatten met zwaaiende handjes en voetjes. ISI Mini maakt deze ervaring nog fijner met de zachte comfortabele badcapes waarin ze lekker tot rust kunnen komen na al dat gespetter. De badcapes van ISI Mini zorgen ervoor dat je kleintje na het badderen lekker warm blijft. En door de prettige en natuurlijke materialen voelen ze ook nog eens erg zacht aan. Ideaal voor het tere huidje. De badcapes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar voor €14,95. Tevens in sterdessin verkrijgbaar voor €15,95.
Warm weer en zin om te genieten in de zon? De poncho’s van ISI Mini zijn net zoals de badcapes zeer comfortabel om te dragen en houden de kleintjes lekker warm na het zwemmen. De poncho’s zijn van hoogwaardige badstof gemaakt en zijn daardoor sterk absorberend. Bovendien zorgt de capuchon ervoor dat het tere hoofdhuidje en nek worden beschermd tegen de zon. Ideaal en verantwoord om te dragen voor op het strand of bij het zwembad!
De poncho’s van ISI Mini zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar voor € 21,95.
Ga voor meer informatie naar: www.isimini.nl

Lees ook:KIPKEP prestenteert de nieuwe Blenker Poncho
Lees ook:ISI Mini schittert met nieuwe sterrencollectie
Lees ook:Kleurige 3D-badcapes van Zoocchini, voor kleine dierenfans
Lees ook:Fijne slaapzakjes van ISI Mini, waarmee je kunt reizen!
Lees ook:Eddie Pen komt met lichtgewicht en fel gekleurde jassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>