Mooie breisels in de nieuwe wintercollectie van Tuuf’s World

Tuuf’s World komt deze winter met een heerlijk stoere, toch lieve wintercollectie voor de allerkleinste. Een collectie vol comfortabele items voor newborns. Denk aan stoere boxpakjes, lieve jurkjes en warme breisels in roze, grijs en licht blauw. Tuuf’s World, al 20 jaar bekend als het Nederlandse babymerk voor newborns, brengt in haar wintercollectie weer de fijne, comfortabele kleding die we gewend zijn. Nieuw in de collectie zijn mooie warme breisels en een gebreid wagenjasje met kraag. Geen gedoe met dikke jasjes als het koud wordt, maar een heerlijk en comfortabel vest dat de newborn lekker warm houdt.

Voor de meisjes heeft de collectie een lief rozenthema gekregen. Boxpakjes, jurkjes en broekjes zijn voorzien van rozenknopjesprints en borduursels. Op het zachte velours, in roze, grijs en wit, zit een mooi satijnen roosje. De breisels, zoals het nieuwe wagenjasje, zijn voorzien van lieve strikjes.

Nieuw in de collectie voor de jongens is de kleurencombinatie licht blauw met grijs. Dit geeft de collectie een extra stoere uitstraling. De comfortabele sweat broekjes en jersey shirtjes zijn voorzien van mooie applicaties, die verwijzen naar het 20-jarig bestaan van Tuuf’s World.

Tuuf’s World biedt de ideale wintercollectie voor lieve en stoere newborns.

Lees ook:Een zomer vol strikjes en autoraces met Tuuf’s World
Lees ook:Tuuf’s World: te leuk spul voor de allerkleinsten
Lees ook:Warme én mooie voeten met Naturino!
Lees ook:Warm de winter in met de nieuwe collectie van Beebielove
Lees ook:LoFff gaat met de nieuwe collectie op reis langs bekende schilders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>