De wasbare luier: terug van weggeweest!

Met vrolijke luiers in hippe prints – denk aan leuke safaribeesten, een stoere leeuw of sprookjesfiguren – wil het nieuwe Nederlandse merk PandaBaby meer baby’s in de wasbare luiers krijgen. Een wasbare luier is beter voor het milieu, gezonder voor de huid en op lange termijn voordeliger: hét alternatief voor de wegwerpluier. Ik vind het een enig idee, hoewel ik wel vast blijf houden aan de gewone luier. Ik vind het leven met drie kinderen al druk genoeg. Om dan ook nog eens luiers te gaan wassen…Maar er zit zeker wat in. Want een baby die wegwerpluiers draagt, produceert in zijn luiertijd maar liefst 1 ton afval. Zonde, vindt PandaBaby. Het Nederlandse merk maakt ouders bewust van de voordelen van wasbare luiers. Ze zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de kinderen zelf: wasbare luiers zijn ademend en daardoor gezonder voor de tere babyhuid. Bovendien zorgen wasbare luiers ervoor dat baby’s zich bewust worden van hun gedrag, wat helpt bij het zindelijk worden. Kinderen die wasbare luiers dragen, kunnen zelfs tot een jaar eerder zindelijk zijn. Daarnaast zijn de luiers op lange termijn goedkoper dan de wegwerpvariant. Hoewel ze duurder zijn in aanschaf, kunnen wasbare luiers keer op keer worden gebruikt en is de investering in vijf maanden alweer terugverdiend. En naast al deze voordelen zijn de luiers ook nog eens ideaal om te gebruiken als zwemluier!

De alles-in-één-luier

De wasbare alles-in-één-luiers van PandaBaby bestaan uit een binnenkant van zacht suède, wat heerlijk droog aanvoelt voor babybilletjes. De buitenkant van de luier is gemaakt van gelamineerde stof: waterdicht, maar wel ademend, om luieruitslag zoveel mogelijk te voorkomen. Achterin de luier zit een handige opening waarin een booster (inlegger) geplaatst kan worden die vocht vasthoudt. Door de drukkers kan de luier bovendien eenvoudig op maat worden gemaakt, wat de luier geschikt maakt voor kinderen van ongeveer 4 tot 15 kilo. Extra leuk: de wasbare luiers zijn verkrijgbaar in schattige prints, van monsters tot bloemen en van uiltjes tot olifanten.

Over PandaBaby

Het Nederlandse merk PandaBaby gaat de strijd aan met de wegwerpluier. Naast wasbare luiers van eigen merk verkoopt PandaBaby in haar webshop onder meer herbruikbare luiers van andere merken, zwemluiers, oefenbroekjes, rugzakjes en boosters. Bestellingen binnen Nederland worden gratis verstuurd en binnen 2 werkdagen bezorgd. Ook levering naar adressen in België of Duitsland is mogelijk. Volg PandaBaby op Facebook en Twitter voor de laatste nieuwtjes, interessante acties en de nieuwste collecties.

Lees ook:Hippe wasbare luiers: PandaBaby heeft het!
Lees ook:Wasbare luiers van Pandababy nog beter en hipper
Lees ook:Lekker spetteren in de nieuwe zwemluiers van Pandababy!
Lees ook:Terug van weggeweest; de wasbare luier
Lees ook:Luiers die met je meedenken: ze zijn in aantocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>