Lekker spetteren in de nieuwe zwemluiers van Pandababy!

Voor baby’s en peuters is er niets fijner dan zorgeloos spetteren en plonzen. De vernieuwde zwemluiers van PandaBaby hebben niet alleen een dunnere stof, maar zijn nu ook verkrijgbaar in zes leuke nieuwe prints. Dus: zwemluier in de tas en op naar het baby zwemmen! Ouders kiezen steeds vaker voor wasbare zwemluier op vakantie of in het zwembad. Logisch! Want wie wil er nu sjouwen met een enorm pakket wegwerp zwemluiers? De wasbare zwemluiers van PandaBaby zitten als gegoten en zijn perfect om lekker te poedelen en te spetteren. Bovendien is er nu een compleet nieuwe lijn met dunnere stof, super handige sluiting en 6 vrolijke dessins.
Peuters en baby’s kunnen vanaf nu naar het zwembad of het strand in een zwemluier met stoere camouflage of jeans print. Of wat dacht je van een schattige dierenprint of een retro ruitje? Deze hippe zwemluiers zijn niet alleen ontzettend leuk om te zien, maar ook ideaal in het gebruik. De binnenkant van de Pandababy zwemluiers is gemaakte van heerlijk zachte fleece en vriendelijk voor tere babybilletjes. De vernieuwde zwemluiers hebben een dunnere stof, dus de luier voelt heerlijk fijn en licht aan. Ook wordt het zwemwater niet geabsorbeerd, waardoor vrij en zorgeloos in het water spelen gegarandeerd is.

Gehannes voorgoed verleden tijd
Gedoe met aan- en uitkleden is ook verleden tijd, want de nieuwe collectie PandaBaby zwemluiers3 heeft een vernieuwde klittenbandsluiting. De zwemluier is daardoor heel eenvoudig aan te trekken en sluit zo nog beter aan. En helemaal fijn… de luiers kunnen keer op keer gedragen worden. Wassen kan namelijk gewoon in de machine en ze zijn in een mum van tijd weer droog. De zwemluiers zijn er in 1 maat, deze zijn namelijk gemakkelijk te verstellen en op maat te maken voor kindjes in maat 62 tot maat 104. De prijs van de zwemluiers is €9,95.

Over PandaBaby
Dankzij PandaBaby is de wasbare luier weer hip. Naast zwemluiers en wasbare luiers van het eigen merk, zijn in de webshop ook herbruikbare luiers van andere merken te vinden, net als wasbare zoogcompressen, snoetenpoetsers en billendoekjes. Zwemluiers worden in Nederland binnen 2 werkdagen bezorgd. Ook levering naar adressen in België of Duitsland is mogelijk.

Lees ook:De wasbare luier: terug van weggeweest!
Lees ook:Hippe wasbare luiers: PandaBaby heeft het!
Lees ook:Wasbare luiers van Pandababy nog beter en hipper
Lees ook:Playshoes: dé badkleding voor kids deze zomer!
Lees ook:ANWB heeft de 10 leukste pretparken geselecteerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>