Flying Fairy: want meisjes willen feeën die écht vliegen!

o_flyingfairybovenbeeldjpgIn navolging van het succes in de Verenigde Staten, lanceert speelgoedfabrikant Spin Master dit najaar Flying Fairy, het eerste feeën popje dat echt vliegt, ook in Nederland. Met Flying Fairy by Flutterbye krijgen jonge meisjes de kans om samen met hun feeën popje magische avonturen te beleven in de lucht. Met hun handpalm laten ze hun Flying Fairy sierlijk zweven en bepalen zij welk magische avontuur ze samen gaan beleven. Daarmee hebben de meisjes niet alleen een nieuw vriendinnetje om voor te zorgen, maar leren ze ook hun fantasie te ontwikkelen.“Flying Fairy heeft een magisch effect: het is het eerste popje dat echt vliegt. Met je handpalm laat je haar stijgen en neerdalen. Het kan meisjes het gevoel geven dat het popje echt bij haar hoort doordat ze haar zelf kan laten bewegen. Het popje biedt tal van mogelijkheden voor rollenspellen en het beleven van bijzondere avonturen. Een klein magisch en technisch wonder voor jonge meisjes”, aldus Madelon Vriezen, onderzoeker en jongerenexpert.

Feeën talenten

Feeën beschikken over speciale talenten: elke fee beschikt over haar eigen unieke talent. Flutterbye introduceert dit najaar twee verschillende Flying Fairies: de ‘Flower Fairy’  en de ‘Stardust Fairy’. ‘Flower Fairy’ is geïnspireerd op bloemen en is verlegen en stil. Zij geeft liefde en schoonheid aan diegene die haar leert vliegen en sierlijk laat rondzweven. Jonge meisjes die kiezen voor de ‘Stardust Fairy’ zijn verzekerd van de mooiste dromen. Deze Flying Fairy is een expert op het gebied van dromen!

Juwelendoosje

Flying Fairy wordt geleverd met een oplader die veel weg heeft van een luxe juwelendoosje, vanaf het doosje stijgt ze op om daarna magisch rond te zweven boven je handpalm. De popjes kunnen ook worden neergezet op deze sierlijke oplader en zullen in iedere meisjeskamer prachtig staan.

Feeën tutorials
Via de website www.flutterbye.com kunnen jonge meisjes leren hoe ze hun Flying Fairy sierlijk kunnen laten rondvliegen. Er zijn speciale feeën trainingsvideo’s die hen aan de hand meenemen en uitleg geven.

Lees ook:Speelgoedfabrikant Spin Master introduceert geur en geheimen fairies 

Lees ook:Baby’s weten wie ze kunnen vertrouwen en wie niet
Lees ook:LoFff Dancing Dress met gratis danspopje
Lees ook:Gescheiden ouders geeft meisjes grotere kans op depressie
Lees ook:Als ouders scheiden hebben meisjes grote kans op depressie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>