Nieuw van Skip Hop: Alphabet Zoo Letterstickers

Deze decoratieve, leerzame letterstickers plak je op elke gladde ondergrond. Keer op keer. Maak een mooie ABC border op de kinderkamer of schrijf de mooiste naam van de wereld op de muur. De stickers zijn eenvoudig te verplaatsen. Geleverd met extra klinkers en veelvoorkomende medeklinkers (Skiphop.com).  Skip Hop Alphabet Zoo Letterstickers zijn verkrijgbaar bij de betere babyspeciaalzaak en webshop. Winkeladviesprijs € 25,00.

Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael Diamant introduceerden ‘s werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje in New York met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg.

Ga voor meer informatie naar: www.hebeco.be.

Lees ook:Mima Flair: een veel chiquere kinderwagen is er niet!
Lees ook:De luiertas is fashion, maar bovenal praktische noodzaak
Lees ook:Easywalker lanceert iconische designkinderwagen
Lees ook:Rozijnenbolletjes van Sun Maid; dezelfde rozijntjes in een nieuw jasje
Lees ook:Baby Peace kinderwagengordijn zorgt voor schaduw in de kinderwagen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>