Jijenjekids wordt Kinderspul.blog.nl!

Na een korte onderbreking gaat jijenjekids.blog.nl vanaf vandaag verder als kinderspul.blog.nl. Een nieuwe naam, een nieuw gezicht én een nieuwe redacteur. Kinderspul.blog.nl is geen ‘huis-tuin-en-keuken-blog’. De blog maakt deel uit van een netwerk van professionele weblogs en is dan ook the place to be voor het laatste kindernieuws, de leukste kindersites, must have kindergadgets en natuurlijk kleding en volop goede uittips.

Wie maakt kinderspul.blog.nl?

Ik! Mijn naam is Hester de Waard, ik ben moeder van Wouter (5) en Floortje (2). Ik werk als freelance journalist voor diverse bedrijven, uitgeverijen, kranten en tijdschriften, waaronder het Algemeen Dagblad, Yes, Viva, J/M en Reader’s Digest. Naast deze weblog ben ik tevens redacteur van vrouw.blog.nl.

Kinderspul is bedoeld voor hippe moeders (en vaders) van kinderen van 0-18 jaar. Hier komen de leukste sites en winkels vol kinderspullen te staan. Maar we gaan verder dan dat. Nieuws over kinderopvang, verhalen uit de praktijk, opvoedkundige kwesties, televisieprogramma’s, uittips; is de link naar kinderen te leggen, dan besteed ik er aandacht aan. Ik sta open voor suggesties, en niet zo’n beetje ook. Heb je goede tips, goede onderwerpen, een leuke foto van je kinderen, een mooi verhaal uit je eigen praktijk dat je met ons wilt delen, een goede site, een leuk bedrijf, wat dan ook, mail het naar [email protected]. Er zal hoe dan ook een reactie komen. Voeg Kinderspul.blog.nl meteen toe aan je favorieten, want alleen door hier dagelijks te updaten kun je je kinderen bijbenen. Reageer, vraag, discussieer en kom dagelijks langs!

Groet! Hester de Waard

Lees ook:Colofon
Lees ook:Herinneringen op Linnen geeft gratis foto op doek weg
Lees ook:Lollypopshop; ontzettend leuke én betaalbare kinderkleertjes
Lees ook:Win twee gratis kaartjes voor de allernieuwste Nijntje musical!
Lees ook:Gelukkig 2009!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jijenjekids wordt Kinderspul.blog.nl!

 1. Corry

  Geweldig! Gefeliciteerd door Plaswijk!!!

    /   Reply  / 
 2. jeroen

  tsssss… wit voetje halen?

  leuke kinderen heb je trouwens, Hester!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>