Win twee gratis kaartjes voor de allernieuwste Nijntje musical!

Zo'n drie jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met het fenomeen Nijntje-musical. Met mijn toen 3-jarige zoon zat ik te kijken naar een schattig konijntje dat de allerliefste liedjes zong. Mijn zoontje op het puntje van zijn stoel en ik, hoogzwanger van baby 2 sniffend van emotie. Want wat is Nijntje aandoenlijk! Nog steeds draaien we bijna dagelijks de cd vol leukste Nijntje-liedjes en de inmiddels driejarige buikbaby van toen kent ook al alle teksten. En Nijntje is weer terug! Kinderspul.blog.nl mag twee vrijkaartjes weggeven aan degene die de leukste foto van zijn of haar kind met het meest favoriete Nijntjespeelgoed opstuurt. Inzendingen kunnen tot uiterlijk MAANDAG 9  APRIL worden gestuurd naar [email protected].

In overleg met de winnaar zal een datum en de plaats waar de Nijntje musical wordt opgevoerd worden gekozen. Stuur daarom naast de foto's ook je gegevens mee. De leukste foto krijgt tevens een eervolle vermelding op kinderspul.blog.nl!

Nijntje op vakantie is de derde Nijntje musical van Ivo de Wijs en gebaseerd op de boeken van Dick Bruna. De muziek is van Joop Stokkermans. Alle helden als Nina, Opa, Oma, Vader en Moeder komen, naast Nijntje, uiteraard weer voorbij. Voor meer informatie over de musical kun je kijken op www.nijntje.nl. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de Nationale Theaterkassa (0900 – 9203 45 ct per minuut, dagelijks bereikbaar van 08.00-22.00 uur www.ntk.nl ).

 

 

Lees ook:En de winnaar van de Nijntje-kaartjes is…
Lees ook:Met kinderchampagne 2008 in!
Lees ook:Jijenjekids wordt Kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Nijntje de film is ‘Gouden Film’ met 100.000 bezoeker
Lees ook:Namens de redactie: een gelukkig 2007 gewenst!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win twee gratis kaartjes voor de allernieuwste Nijntje musical!

  1. YoungJeanne35

    Don’t have a lot of money to buy a house? Don’t worry, because that is possible to take the business loans to resolve such kind of problems. Therefore take a short term loan to buy everything you want.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>