Oudejaarsavond; mogen kinderen opblijven of niet?

Morgen een spannende avond voor veel kinderen! Bij ons wordt er in elk geval al dagen over weinig anders gesproken dan over het vuurwerk. Wat doen jullie? Mogen de kinderen opblijven of maken jullie ze wakker? En vanaf welke leeftijd mogen ze de gehele oudejaarsavond bijwonen? Ik ben benieuwd! Ons zoontje van 7 gaat toch echt nog een paar uurtjes slapen voor 00.00 uur! Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat ie de hele nieuwjaarsdag slaapt…

Lees ook:Handige website over baby’s & slapen: slaapbabyslaap.nl
Lees ook:In één bed slapen met de kinderen: wel of niet gezond?
Lees ook:Niet zindelijk kind mag geweigerd worden op kleuterschool
Lees ook:Hoe breng je kinderen het nieuws over een gezinsdrama?
Lees ook:Huilbaby? Probeer inbakeren eens!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>