Niet zindelijk kind mag geweigerd worden op kleuterschool

Lezen jullie dit artikel in het AD eens en laat mij eens weten wat jullie er van vinden. Scholen zouden niet zindelijke kinderen moeten mogen weigeren. Ik ben het daar mee eens: een juf of meester moet les geven, niet de hele dag luiers verschonen. Bovendien: wij waren allemaal zindelijk zo rond ons tweede, maar zeker met drie en het huidige kind is door de goede luiers én onze laksheid soms wel ruim vier voor het zover is! Dat kan toch niet? Nou, laat je mening maar horen. Ik ben benieuwd!

Lees ook:december: de zwaarste dag van het jaar voor iedere ouder
Lees ook:Hoe beleef jij 4 en 5 mei met je kind?
Lees ook:Nederlandse kids binnenkort in uniform naar school?
Lees ook:Niet met je handen aan een zwangere buik komen!
Lees ook:Ymre Stiekema ‘rent’ dochter in Bugaboo door het park

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>