NERF Rebelle Secret Agent Bow van Hasbro bekroond tot Speelgoed van het Jaar 2014

Zojuist vond de verkiezing speelgoed van het Jaar 2014 plaats, waarbij de NERF Rebelle Secret Agent Bow van Hasbro met deze felbegeerde titel is bekroond. Dit jaar waren er maar liefst vier producten uit de najaarscatalogus van Hasbro genomineerd voor de 41e editie van de verkiezing. Play-Doh doh doh spel ging de strijd aan in de categorie 4 en 5 jaar. Naast de NERF Rebelle Secret Agent Bow maakte ook de NERF Cam ESC-12 kans op de titel Speelgoed van het Jaar 2014 in de categorie 8 en 9 jaar. Ook was Sesamstraat Dikke Knuffel Elmo genomineerd in de categorie 0 t/m 3 jaar.

Keuze van kinderen
Het bijzondere aan de Speelgoed van het Jaar-verkiezing, is dat kinderen voor 50% meebepalen wie de winnaars in de verschillende leeftijdsgroepen worden. Via de website van Speelgoed van het jaar kon ieder kind zijn of haar stem uitbrengen, waarmee zij bovendien kans maakten op leuke prijzen. Voor Hasbro is deze titel door de overweldigende waardering van vele kinderen daarom extra speciaal.

Over Speelgoed van het Jaar
Voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar komt een vakjury samen. De vakjury, bestaande uit inkopers van speelgoed, journalisten en pedagogen, hebben alle ingezonden producten beoordeeld aan de hand van verschillende criteria: speelwaarde, kwaliteit en prijs, vormgeving en de verpakking. Alle 24 genomineerde artikelen in vijf leeftijdscategorieën zijn op www.speelgoedvanhetjaar.nl te vinden met een omschrijving, afbeeldingen en een pedagogische toelichting.

Lees ook:En genomineerd zijn: Billie Aap, FurReal Friends Daisy en Furby
Lees ook:Nieuw en klassiek speelgoed voor meisjes: DohVinci, My Little Pony, Nerf Rebelle en FurReal Friends
Lees ook:Stembussen BabyStuf Baby Innovation Award 2015 geopend
Lees ook:Het allerleukste buitenspeelgoed
Lees ook:Genomineerden BabyStuf Baby Innovation Award 2014 bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>