Het allerleukste buitenspeelgoed

De waterpistolen worden weer van de zolder gehaald en het zwembad wordt weer opgeblazen. Met dit fantastische weer is er natuurlijk niets leukers dan je kind buiten zien spelen. Samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes spelen ze totdat het buiten donker wordt. Bij al dat buitenspelen hoort natuurlijk ook speelgoed.

Nerf

Nerf is helemaal hot! Dit speelgoed kan voor zowel buiten als binnen. De shooters hebben zachte darts en doen daarom geen pijn. Dit speelgoed is echt voor jongens. De stoere shooters zijn er in verschillende modellen. Dus voor elke fan is er wel iets. Ga je liever voor de krachtige shooter? Of de lange afstand shooter? De keuze is aan jou! Iedereen krijgt een hesje met klittenband aan. Zo kun je precies zien waar je je tegenstander hebt geraakt.

Voor de meisjes is er Nerf Rebelle. Zij kunnen nu ook meedoen met hun vrienden. Voor de meiden zijn er stoere pistolen en kruisbogen. De shootsers hebben prachtige versiersels en zijn net zo krachtig als de shooters van de jongens.

Buitenspelen

Buitenspeelgoed is er voor de kleinste en grootste kinderen. Van een loopwagen tot een waterpistool. Van een springtouw voor de meisjes tot een voetbaldoel voor de jongens.

Buitenspelen is goed voor kinderen. Ze leren met andere kinderen samen spelen en dat is goed voor hun ontwikkeling. Niet alleen is buitenspelen leuk, ze ontdekken ook heel veel. Ze leren hoe dingen werken en zijn in beweging. En wat is het dan leuk als je een kind blij kunt maken met buitenspeelgoed!

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>