Flying high met de nieuwste games van Air Hogs

Schermafbeelding 2014-09-11 om 11.46.58Sinds drie jaar heeft Air Hogs internationaal succes met hun innovatieve, stoere gadgets voor vaders en hun kinderen. Nu lanceert speelgoedspecialist Spin Master twee nieuwe en geavanceerde toys for boys voor iedereen die stiekem droomt van een carrière als piloot. Met de nieuwe RollerCopter en SkyWinder maak je door het futuristisch design en een innovatieve manier van vliegen absoluut indruk op je vriendjes van school of voor de vaders onder ons op andere vaders. De RollerCopter doet zijn naam eer aan, doordat hij tegen muren, langs hoeken en over vloeren kan aanrijden. Hij kan ook vliegen, rollen en indrukwekkende stunts uitvoeren. Crashen is onmogelijk met de RollerCopter door een beschermende cage die om de helikopter heen is gebouwd. Vliegen was nog nooit zo makkelijk, terwijl breken onmogelijk is. Daardoor is deze heli heel geschikt voor de beginnende vlieger, maar ook de meer ervaren piloot raakt niet snel uitgespeeld door de gave stunts die de RollerCopter kan uitvoeren.

SkyWinder
De SkyWinder is een originele gadget die makkelijk te bedienen is met één knop.  Door de speciale infrarood control kun je er goed binnenshuis mee vliegen. De trucs en tricks van de SkyWinder zijn wild en bizar, maar door het makkelijke besturingssysteem kan iedereen ze op spectaculaire wijze rond laten vliegen. Deze manier van vliegen is zo bijzonder en uniek dat Air Hogs het zelfs gepatenteerd heeft.

De nieuwe Air Hogs zijn vanaf nu in heel Nederland verkrijgbaar. Ga voor meer informatie en andere Air Hogs naar www.airhogs.com.

Lees ook:Air Hogs: dé ‘toys voor boys’ en hier gratis te winnen!
Lees ook:Leer je kind vliegen in het Aviodrome
Lees ook:Samson en Gert komen met een nieuwe zomersingle!
Lees ook:Dood
Lees ook:Dyslexie ook wel gebruikt om kind niet als dom te bestempelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>