K’NEX Star Shooter genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014

Schermafbeelding 2014-07-14 om 20.00.17De speelgoed van het Jaar verkiezing staat weer voor de deur en de sensationele K’NEX Star Shooter is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 in de categorie 8 en 9 jaar! Deze spectaculaire achtbaan maakt onderdeel uit van de klassieke pretparkserie van K’NEX. Het bouwpakket K’NEX Star Shooter bevat maar liefst 434 onderdelen én een motor om een indrukwekkende achtbaan van ruim 1 meter hoog te bouwen. Het karretje op de achtbaan gaat eerst een zenuwslopend stuk omhoog, waarna het een duizelingwekkende afdaling inzet vol snelle bochten en spannende loopings. Voor elk kind keer op keer weer een buitengewone beleving!
Afgelopen voorjaar herintroduceerde Big On Toy Innovation (BOTI) het K’NEX speelgoed in Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan leuke en stoere bouwwerken kunnen kinderen creatief aan de slag met K’NEX. De Star Shooter is onderdeel van het pretpark assortiment, waarvan ook de Supersonic Swirl en de Amazing 8 Coaster verkrijgbaar zijn. De K’NEX Star Shooter heeft een consumentenadviesprijs van € 34,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Intertoys, Bart Smit, Toys XL, Blokker en Bol.com.

Lees ook:Exclusief speelgoed bij LittleOne.nl
Lees ook:Exclusief speelgoed bij LittleOne.nl
Lees ook:Het allerleukste buitenspeelgoed
Lees ook:Doen deze zomer: naar de Efteling voor De Baron, de nieuwste achtbaan!
Lees ook:Little Miss Juliette: Stoere boots voor stoere girls

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>