Wij moeders…kunnen wat onze kids betreft best koningin worden!

Mama is perfect en wel zo ontzettend, dat ze koningin mag worden, zo vinden de meeste kindjes. Mijn zoon niet. ‘Linda de Mol, dat vind ik wel een goede koningin’, meldt hij mij net. Dat vind ik dus grappig. Ik denk ook dat zij het er een stuk beter vanaf brengt dan ik zelf. Maar het is natuurlijk ook weer wel een tegenvaller… Alle kinderen die deelnamen aan een onderzoek van de Britse webshop Littlewoods vinden dat hun moeder perfect is, zo meldt Female First.Ruim 70 procent denkt dat mama een hele goede minister-president zou zijn, de helft vindt haar beter gekleed dan Victoria Beckham en meer dan de helft zegt dat ze slimmer is dan Einstein.
Ruim 50 procent vindt dat mama de lekkerste knuffels geeft en 47 procent weet dat ze hen beter maakt als ze ziek zijn. Zo’n 40 procent zeg dat ze hen altijd aan het lachen maakt, mooie verhaaltjes vertelt en lekkere cakes bakt. Zo’n 37 procent is blij dat moeder helpt met het huiswerk en 30 procent vindt dat ze goed spelletjes kan spelen. Ruim een kwart van de moeders blijkt altijd te glimlachen en 20 procent is erg mooi. Ook kan 6 procent van de moeders volgens de kinderen goed zingen. Eén op de vijf kinderen wil graag dat hun moeder koningin wordt, omdat moeder alle regels bepaalt, ze dan in een paleis zouden wonen én omdat ze zelf graag prins of prinses willen zijn.

Lees ook:Boze moeders zijn slechte moeders (vinden ze zelf!)
Lees ook:Kinderen? Die zijn echt niet altijd even leuk hoor!
Lees ook:Na baby slaapt nog maar 3% ouders meer dan acht uur
Lees ook:Ouders hebben geen idee welke games hun kinderen spelen
Lees ook:Kinderen bezorgen moeders…nieuwe vriendinnen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>