Kookboek voor jou, mij én de kids!

Ben of ken jij een (jonge) moeder of vader die dagelijks staat te stressen in de keuken met te veel pannen? Gezond, snel en lekker koken voor het hele gezin is de droom van veel (jonge) ouders. Met Koken voor jou, mij en de kids zet je iedere dag in een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel voor jou, je partner en je kinderen. Dit boek bewijst dat het bereiden van gezond en heerlijk eten voor jong én oud echt niet eeuwig hoeft te duren.We worden steeds bewuster van het belang van gezond en verantwoord eten. We willen allemaal het beste voor onze kleintjes, maar soms lijken voedzaam én snel koken niet hand in hand te kunnen gaan. Renée Elliott begrijpt dit en komt met een oplossing: een kookboek met heerlijke recepten voor het hele gezin: volwassenen, kind en baby. Ze laat zien hoe je snel, lekker en gezond kookt voor alle leeftijden. Terwijl je het hoofdgerecht – vis met kruidenkorst – aan het koken bent, maak je voor je baby van 6 maanden een hapje klaar met dezelfde ingrediënten: zalm, bonen en zoete aardappel. Stressvrij, zonder af te doen aan smaak of voedingswaarde.

Renée Elliott is oprichtster van Planet Organic, de grootste biologische supermarktketen van Engeland, is meerdere malen uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar en heeft drie kleine kinderen. In haar boek staan recepten voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor taarten en koekjes: het gezin zal smullen! Dit boek bespaart ouders een hoop tijd en stress.

‘Wij eten graag biologisch, vers, gezond en vooral lekker! En als het aan mij ligt staat ‘t ook nog snel op tafel. Geweldig dat er een vrouw als Renée is die dat als geen ander begrepen heeft!! Dit boek heeft een heleboel nieuwe favorieten aan onze tafel toegevoegd! Alle leeftijden eten met smaak, en dat zie ik graag!’ – Tooske Ragas

Koken voor jou, mij en de kids
Auteur:Renée Elliott
Prijs:€18,50
ISBN:9789021551944

Verschijningsdatum: augustus 2012

Lees ook:Goedkoop koken met lekker koken; handig in dure tijden!
Lees ook:Nederlandse kids krijgen eens in de week snacks
Lees ook:Gemakkelijk en gezond koken en bakken voor je kinderen
Lees ook:Nederlandse ouders houden veel rekening met smaak kind
Lees ook:Samen eten kan overgewicht bij kinderen voorkomen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>