Goedkoop koken met lekker koken; handig in dure tijden!

Nu de economische crisis flink door de huishoudens raast, kan er hier en daar wel wat gesneden worden in het eet- en drinkbudget. Maar natuurlijk niet zonder af te moeten doen aan echt lekker en gezond eten. De kinderen moeten natuurlijk wel groot worden! En daar heeft Uitgeverij Het Spectrum het perfecte kookboekje voor. Inmiddels is het boekje behoorlijk bekend geworden door de Frogers.  

Om aandacht te vragen voor de armoede in Nederland leven René en Natasja Froger een maand lang op bijstandsniveau voor het RTL4-programma Effe geen cent te makken. Aan het begin van het programma ontvingen de Frogers een starterspakket met onder meer het boek Lekker koken onder € 1,50. Met dit boek leer je goedkoop koken, maar wel heel lekker.

Doordat de Frogers het boek fanatiek gebruiken, is er een ware run op deze receptenbundel ontstaan. Het boek was daardoor in mum van tijd uitverkocht. Gelukkig heeft de uitgeverij snel op de vraag kunnen reageren en is het boek inmiddels weer verkrijgbaar in de (internet)boekhandel en warenhuis.

Ondanks de dure euro is het mogelijk om goedkoop maar wel heel lekker te koken! Lydia Tuijnman is creatief en maakt vooral gebruik van seizoensproducten van eigen bodem. Ook de natuur levert zalige ingrediënten. Lekker koken onder € 1,50 beschrijft heerlijke recepten, die geen aanslag vormen op je huishoudbudget!

Het boek bevat o.a.:

lente-, zomer-, herfst- en wintergerechten
veel vegetarische recepten
handige bespaartips
groenten- en viskalender

Lees ook:Een boek voor kinderen die net iets kleiner zijn dan anderen
Lees ook:Kookboek voor jou, mij én de kids!
Lees ook:Gemakkelijk en gezond koken en bakken voor je kinderen
Lees ook:Kinderboek ‘Lena is in de war’ maakt misbruik bespreekbaar
Lees ook:De Opsekopse Wereld speelt in op fantasiewereld kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>